Přejít na obsah

Auto kaput

Bemo

Co s tym?  

69 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Zapis z Bemovho dennika:

14.10.2006

Never ending story pokracuje:

Pokus o ozivenie tepmpomatu.Po uspesnom nahodeni tempomatu a jeho aktivacii v RJ tempomat nejde.V BSG kanal 39 pise chyba.Ked som dal tempomat skontrolovat v RJ motora kanal 66 tak v druhej kolonke BIT 1000 t.j. aktivny. a posledna kolonka sa prepinali hodnoty podla toho co bolo na packe stlacene.Takze tempomat by mal byt dobre namontovany. BSG je 6Q1 937 049 auto ma r.v. 03/2000 moze byt ze by to nejako BSG nevedelo?Pri jazde tempomat bohuzial nefunguje.

Ma niekto nejake navrhy co skusit?

Auto inak zase chvilu poslucha.....

Bemo Vas zdravi......

-_-

Editováno: , autor: makov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bemo ja viem ze neprimes moju radu ale mozno to zaberie neskusal si nahrat novy soft?? :)

Ale aby som sem nepisal len demoralizujuce prispevky,musim pochvalit makovove zlate rucicky ,ze mi spojazdnili radio a dopomohly k lepsiemu utesneniu plastov 5 dveri ;)

2 VRS:Rozmyslam ,ze v pondelok pojdem do autorizaku vymenit svoje dobre Nd co mi pomenili a hned sa popytam na novy software.

Odkaz ke komentáři

Zapis z Bemovho dennika:

14.10.2006

Never ending story pokracuje:

Pokus o ozivenie tepmpomatu.Po uspesnom nahodeni tempomatu a jeho aktivacii v RJ tempomat nejde.V BSG kanal 39 pise chyba.Ked som dal tempomat skontrolovat v RJ motora kanal 66 tak v druhej kolonke BIT 1000 t.j. aktivny. a posledna kolonka sa prepinali hodnoty podla toho co bolo na packe stlacene.Takze tempomat by mal byt dobre namontovany. BSG je 6Q1.... auto ma r.v. 03/2000 moze byt ze by to nejako BSG nevedelo?Pri jazde tempomat bohuzial nefunguje.

Ma niekto nejake navrhy co skusit?

Auto inak zase chvilu poslucha.....

Bemo Vas zdravi......

-_-

Este doplnim Makova,ze to BSG ma oznacenie X11...10/00

Odkaz ke komentáři

Bemo:

Keby boli zo zlata tak by sme toho asi moc nenariesili :)

Ale hlavne si chcel rozbehat ten tempomat a ten sa bohuzial nepodarilo.Zajtra mono budem vecer v BA.Ak ma nieco napadne mozeme skusit poriesit.

Jasne v pohode,ked budes mat cas,tak daj vediet....

Odkaz ke komentáři

2 VRS:Rozmyslam ,ze v pondelok pojdem do autorizaku vymenit svoje dobre Nd co mi pomenili a hned sa popytam na novy software.

Tak tomu som nepochopil :unsure: To sa mi smejes?? ALEBO AKO TOM MAM CHAPAT?? NECHCEM SA HADAT ALE NEPOCHOPIL SOM <_<

Odkaz ke komentáři

2 VRS:Rozmyslam ,ze v pondelok pojdem do autorizaku vymenit svoje dobre  Nd co mi pomenili a hned sa popytam na novy software.

Tak tomu som nepochopil :unsure: To sa mi smejes?? ALEBO AKO TOM MAM CHAPAT?? NECHCEM SA HADAT ALE NEPOCHOPIL SOM <_<

Vynimocne sa nesmejem,rozmyslal som,ze si necham flashnut Rj novym softom,ale predpokladam,ze v origo servise asi nepochodim...

Odkaz ke komentáři

2 VRS:Rozmyslam ,ze v pondelok pojdem do autorizaku vymenit svoje dobre  Nd co mi pomenili a hned sa popytam na novy software.

Vynimocne sa nesmejem,rozmyslal som,ze si necham flashnut Rj novym softom,ale predpokladam,ze v origo servise asi nepochodim...

aha ok a ked nepochodis v origo servise skus ist do nejakeho servisu kde cipuju auta a nech ti tam nahraju povodny Software skus sa snimi nejako dohodnut ;) vela stastia

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl v servisu. Krom nových kotoučíů na brzdy jsem si nechal projet vagem typ VAS 5051 s vyjetým protokolem na papír.. Vyhodilo mi to ten prokletej snímač otáček motoru G28. Jestli, že to prý nebude ono tak se musí vyměnit řídícíjednotka... to už bych se na to vysral.. ale bude to určitě on.. To nevíte kde je umístěnej ten G28.. jet am ještě jeden tak abych věděl kde je

Odkaz ke komentáři

caw bemo dnes vymena cidlas teplotas dufam ze to bolo ono, cena 320+tesnenie 9. robota 10 min. ako vidim kara ti facha, tuk,tuk...

Facha facha a tesima ,ze ide aj tebe....V najblizsej dobe sa chystam do Ciech navstivit jedneho nemenovaneho clena a trosku pomaxidotime ,snad :D

Btw ake cidlo teploty?Myslis chladiacej kvapaliny?

Odkaz ke komentáři

caw bemo dnes vymena cidlas teplotas dufam ze to bolo ono, cena 320+tesnenie 9.  robota 10 min.  ako vidim kara ti facha,  tuk,tuk...

Facha facha a tesima ,ze ide aj tebe....V najblizsej dobe sa chystam do Ciech navstivit jedneho nemenovaneho clena a trosku pomaxidotime ,snad :D

Btw ake cidlo teploty?Myslis chladiacej kvapaliny?

Tak uz je Problem vyrieseny bemo?? netrebalo nic robit s radiacou jednotkou? -_-

Odkaz ke komentáři

Tak uz je Problem vyrieseny bemo?? netrebalo nic robit s radiacou jednotkou? -_-

No budem musiet menit RJ ,ak chcem ,aby mi siel tempomat ;) .ale zatial vsetko facha,mozno je to docasne,mozno obnazenim hlavne kabloveho zvazku az po stenu sa to vyriesilo naveky vekov....uvidime

Odkaz ke komentáři

No budem musiet menit RJ ,ak chcem ,aby mi siel tempomat ;) .ale zatial vsetko facha,mozno je to docasne,mozno obnazenim hlavne kabloveho zvazku az po stenu sa to vyriesilo naveky vekov....uvidime

Tak nech ti to vydrzi a potom daj vediet ak vymenis radiacu jednotku ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...