Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jeste me napada, vy co mate nabidku, nemate tel. urceny pro jiny nez cesky trh. Predchozi tel jsem mel pro portugalsko tzv. Sedivku. 

Editováno: , autor: Stanson
Vloženo (editace)

Stejný balíček 4.5.592854-release instalován na honor 8x a na nějaký Doogee, obojí android 9. Na honoru ta funkce v menu je  a na Doogee ne. Na obojím stejný postup instalace (mazání dat, odinstalace, instalace, restart, kladivo....). zvláštní. A v této aplikaci mi nejde aktivovat vývojářský režim..... Oba founy z Alzy

A ted koukám ono toho na tom Doodge chybí v menu i víc, např volba "Automaticky znovu spouštět media". A přitom verze aplikace je fakt totožná

Editováno: , autor: prase66
Vloženo

To se ocividne uz stalo, ale mozna to delaji ve vlnach. 

Mne to funguje. Mam AA na ceskym telefonu, v cestine a ofiko nainstalovany skrz Obchod Play. Mozna vliv predchoziho telefonu Nexus 5X. Po jeho nasilne/nedobrovolne smrti prozatimni Mi A2 lite (Android One). 

Vloženo

Ofiko neni ale najdu sa ludia co im to ide nainstalovat ofiko z GP aj ked su z CR/SR. Tiez som bol svedkom kedy to normalne slo nainstalovat na huawei P9 lite ale to su len vynimky.

btw mam samsung galaxy note 8 a verziu 4.5.592854 z apk ... po nainstalovani ponuka noveho designu nebola no po vymazani dat sa ponuka objavila

Vloženo

Je jich více, třeba VLC, YouTube Music, Deezer, apod. A pak desítky aplikací rozhlasových stanic.

V aplikaci Android Auto máš položku "Aplikace pro Android Auto", tam máš všechny vypsaný v Google Play.

Vloženo

V aute (Karog) pouzivam jak Android auto, tak Mirrorlink. Problem ale je v tom, ze se po pripojeni telefonu (Samsung G S 9+) dost casto restartuje Amundsen. Musim odpojit telefon, pripojit znovu (nekdy i opakovane), pak je to jiz vetsinou OK.

Setkal se s tim jiz nekdo? Cim by to mohlo byt? 

Vloženo

Ja mam S9 a casto se mi stanou 2 problemy:

Android auto neprehrava zadny zvuk - resenim je odpojit, pripojit kabel

waze pres AA se po case zacne sekat a je nepouzitelny. Resenim je restartovat telefon, coz mi dela vzdycky radost, kdyz jsem ve meste, ktere neznam, nevim kam jet a nemuzu nikde na chvili zastavit.

Vloženo

Mne se casto stane pri jizde, ze se samo prepne ceske navigovani wazu do anglictiny a resenim je odpojit telefon otevrit waze v telefonu  a zase prepnout na cestinu. Ale neni to nic co by me nejak trapilo I kdyz nevim proc se tak deje.

Vloženo (editace)

Nechci kecat, ale mám pocit že hlášení nehod atd Google zatím uvolnil pouze pro USA. Proto ji v ČR nemáme.

EDIT: ok, kecám. Koukám že to v telefonu mám taky (ale dřív jsem to tam určitě neměl)...:blink:

Jinak dnes jsem také zkoušel novou verzi, hodně věcí se mi líbí mnohem víc než ve staré verzi, ale mám pocit že se v té nové hodně blbě orientuju a abych si třeba pustil hudbu, tak na to musím koukat mnohem déle než na starou verzi, což zavání bouračkou...

Editováno: , autor: malé zvíře

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...