Publikováno Srpen 7, 20169 r Ahojte... uvazujem o nahodeni folii na S2 sedanik. Mam z vyroby trochu zatmavene skla ale nie je to nieco extra. Tak som chcel dat folie dorobit. Ale ako pozeram tak pozeram dako sa mi to s tymi foliami nepaci. Pride mi to dake divne... ci som divny ja? co si o tom myslite? Riesili ste tiez tuto dilemu alebo ste v tom mali jasno....
Srpen 10, 20169 r Ja som dal folie na presne taky kombik ako mas ty...tmava siva metaliza. Uz len kvoli sukromiu, tak hlavne aj kvoli odrazu tepla. Mam Fusion folie s 10rocnou zarukou a odrazia 75% tepla. Je to poznat, tak uvazujem aj o cirych dopredu... Upraveno Srpen 10, 20169 r od r_e_n_e
Září 2, 20169 r Na kombi vypadají folie líp než na sedanu, alespoň mě to tak přijde, ale kdybych dělal u sedana folie, tak i s předníma (max co je povoleno), měl jsem to tak na passatu a vypadalo to fajn :-)
Září 2, 20169 r Taky mam folie na kombi a je to super, auto vypada o 100% lepe, hlavne kombiky, tem to slusi nejvice. Zaroven je v aute o mnoho lepe a taky chrani plasty a kuzi proti vysisovani od slunicka. Jinak predky nejdou vubec, jelikoz origo predni skla jsou uz bud zeleny/modry. Takze se da jedine dat keramickou cirou folii, ktera brani UV zareni.
Září 4, 20169 r Autor No ved to. Mal som OI combi a tam folie zapasovali. Ale tu (sedan) mi to pripada s foliami ako by som mal predne zadne kola s elektronmi a predne plechace... neviem si pomoct. U nas na predne nedaju vobec. ak by sa dali idem hned to toho... skoda. Ale mate pravdu. Na kombi to sedi viac ako na sedan.
Září 4, 20169 r Tak ono muzes dat na predky folie jaky chces, ale jak te zastavi organi , tak Ti vemou i rodny list
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.