doktor.j Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Mám dotaz na sedačky,zdali jdou do combika sedaky ze sedana? Přední předpokládám že ano,ale zadní nevím pls. poraďte díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 jj jdou já sám je tam mám a vím, že ještě semi a tuším i vitto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 27. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2006 ok,diky A ještě jak je to s výplněma do dveří přední jsou jasný jak jinak,ale opět zadní pasnou z kratky na combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Sedačky stejné,tapecy jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 ok,dikyA ještě jak je to s výplněma do dveří přední jsou jasný jak jinak,ale opět zadní pasnou z kratky na combi? Takhle prý ne, ale z combi na sedana se dají použít psal to někde tuším Vitto, že to tak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tapecy jsouopravdu jiné. Ty na sedana jsou delší - jsou více do špičky. Ty na kombajna jsou takový "upiclý" No každopádně jsou měnit jenom ty výplně... ale chce to dávat bacha aby je člověk neškubnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.