Přejít na obsah

Nabourej a ujeď - na co máte povinný ručení?


Pawlisko

Doporučené příspěvky

Lidi jsou kreténi a je jim absolutně jedno jestli poničí Felicii nebo Ferrari. A nejsou to jen dědci a ženské...
Názor typu "zvykej si, je to běžné" beru jako názor někoho, kdo má služební auto, hodne staré auto nebo k autu nemá žádný osobní vztah, tohle totiž nikdo, kdo má svoje auto rád a dává mu alespoň nějakou pravidelnou péči, nemůže napsat [emoji6]

Příklad ze včerejška - parkujeme před nákupním střediskem s manželkou a o pár míst naproti nám přijelo nějaké starší auto a začalo parkovat mezi dvě auta, která obě stála na čarách a už z kilometru bylo jasné, že se tam stěží zajede, natož ještě vyleze. Auto sice zaparkovalo napoprvé, ale potom jsem se nestačil divit. Vylezl dědek a soukal se asi 30cm mezerou ven z auta a samozřejmě mlátil do auta vedle. Jako tohle už člověk nepochopí vůbec, když mi dělá problém vylézt z auta otevřenými dveřmi dokořán, tak snad na třetinu otevřených dveří to nemůžu zvládnout... Kdyby nepršelo, tak jsem tam šel a něco jsem mu řekl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravdou je, že když jsem nakupoval nábytek v Praze, tak jsem se vrátil k autu a ve dveřích ďůlek od druhých dveří. Od té doby buď:

a. parkuji dál od idiotů a raději se projdu
b. parkuji na krajích tak, že se vedle mého auta vleze peleton cyklistů

a vlastně i chápu ty, co parkují s kárama za mega+ jak "dementi" přes dvě místa, protože raději ať si o mě někdo myslí, že jsem kok*t než abych musel ze svého opravovat dveře, protože je někdo de*il a nedokáže otevřít dveře jako člověk.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono ani tak nejde o to, jestli máme auta za mega nebo ne, to jsem blbě napsal. Stačí, když to auto prostě "máme rádi" a není nám lhostejné, že to je jenom krabice s kolama.


Co se týče toho "Můžeme si za to sami", to nějak nechápu. Já třeba hrdě musím říct, že v mém případě nesu odpovědnost za dementa, přičemž moje míra viny tam je asi nula nula nula.... nevím jak bych mohl ovlivnit druhé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Takže souhrn... Auto opraveno. Nový blatník, nový xenon, opravený přední nárazník (kompletka). Na faktuře je 36 tisíc. S autosalonem Auto Jarov v Praze jsem naprosto spokojený. Auto mi samozřejmě z venku umyli a dokonce i vyčistili a vysáli zevnitř. Při výměně oleje by to sice neudělali, ale i tak, super :)

Jo a pojišťovna to taky uzavřela bez problémů. Žádný mrčení kolem toho, že jejich technik to odhadl na nějakých 9 tisíc a vlastně napsal jenom opravu nárazníku a blatníku. Takže ač Kooperativa, tak bez potíží...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...