Jaká kola na zimu - ALU nebo plech? - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Jaká kola na zimu - ALU nebo plech?

Jan R.

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Honzo... víš, že jsem ti ty černý disky zakázal...!!! :lol::'>

MP... já nějak nevím, jaký kola teda nakonec budeš mít??? Ale ty na tý modrý F III se mi teda moc nelíbí... 

jako podle mě se dají hezký hliníky a slušný gumy pořídit za 14 tis. + práce... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 10. 2015 na 18:50, vorlajz napsal:

Honzo... víš, že jsem ti ty černý disky zakázal...!!! : lol:

MP... já nějak nevím, jaký kola teda nakonec budeš mít??? Ale ty na tý modrý F III se mi teda moc nelíbí... 

jako podle mě se dají hezký hliníky a slušný gumy pořídit za 14 tis. + práce... 

JJ vím, kouknout se mohu :D

Odkaz ke komentáři

Jo, to já taky :). Jsem včera ve Vestci za Prahou v salonu viděl poprvé tu samou kombinaci, co budeme mít a s těmi stříbrnými to bude hezké :).

Editováno: , autor: Pawouk
Citace bezprostředně předcházejícího příspěvku není povolena!
Odkaz ke komentáři

V 7. 10. 2015 na 19:37, vorlajz napsal:

MP... aha... no mě se moc nelíbí, ale ok... jsou to tedy 15"... že?

Honzo... však ok... dělám si legraci... ;) jsem zvědavý, jaký kola nakonec pořídíš... ;)

Jj, 15". 16" kola nestojí jako taková o moc víc, ale pneumatiky jsou děsně drahé v tom rozměru.

Odkaz ke komentáři

Já objednal 15" Continental TS850 + disky Dezent TD Graphite (přesně vrtaná středová díra a rozměry dle TP). Jsem zvědavý jestli poznám změnu 16" 215/45 na 15" 185/60. Jedno kolo vyšlo i z kompletací na cca 2400,-

post-19561-0-35296700-1444670737.txt

Editováno: , autor: Reeshanek
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...