kerim1 Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Prosím o radu? Mám OCT III 1,6 TDI 77 KW (2013), mám nastavený proměnlivý interval. Za rok najedu cca tak 12 000 km. Zvažuji, že bych si nechal změnit interval na pevný!!! Platí se něco za změnu intervalu v servisu??? Jaký olej by jste mi doporučili na pevný interval, zajímá mě i značka??? Díky, za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 cena za úkon bude asi rozdielna servis od servisu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_vac Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Ahoj všichni, Blíží se mi výměna motorového oleje a proto bych se chtěl zeptat, zda-li je možnost změny intervalu měnění motorového oleje. Za rok najezdím cca 15000 km a chtěl bych olej měnit každý rok. Mám to nějak rešit a interval změnit nebo mám koupit 5w30 a měnit olej po 2 letech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Klidně to změň na 15 000 km, ale olej budeš muset použít stejný, jako na flexibilní interval = musí v obou případech splňovat normu VW 507 00, tady není možnost výběru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_vac Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Takže kupovat 5w30 s normou VW 507.00, a mužu měnit po 15.000? Má to potom cenu měnit po 15, tisících nebo až po napr. těch 2 letech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Dělám to jak píše Pawouk, dávám LL a měním jednou za rok protože v mém případě je to cca 10-15tkm. A dle mě to rozhodně má význam pro dobro motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Souhlas. Taky měním po 15000. Pokud chceš mít auto déle, je to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_vac Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Takže jste neměnili ani interval? Nechali jste stejný z výroby, jen dáváte LL olej a měníte každý rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Interval jsem si nechal zkrátit, abych nezapomínal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 (editace) Tak já měním 3 x za rok každých 15 tis km LL olej a interval jsem nezkracoval Omluva jsem si nevšiml,že jsem u kolegů v jiném motoru. Editováno: 17. Březen 2018, autor: Dave33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Ja termin taky nezkracoval. Jednou to protocim doma a na ofico termin jdu do autorizaku. Diky tomu ze jezdime spise dlouhe trasy, tak riziko ze by me pocitac hnal extreme drive nehrozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Já jsem na to nechtěl myslet, tak jsem si ho nechal zkrátit v AS. Mám sice dvoulitr, ale pro tohle je to jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Já se tedy přiznám, že na bývalé OIII, tak současné OIII FL využívám LL interval nastavený z výroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_vac Vloženo 17. Březen 2018 Sdílet Vloženo 17. Březen 2018 Teď tedy nevím, zda-li si mám interval změnit. Nebo to nechat tak, používat LL olej (castrol nebo shell 5w30) a měnit po 15 000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Stojí něco změna intervalu z prodlouženého na pevný 15 tis. / 1 rok například ihned při koupi? Jak je to potom s případným předplaceným servisem standard? Na kolik výměn oleje je nárok v případě změny intervalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Nechal jsem vyměnit olej v autorizaku po 15000 km,olej vlastní,interval jsme neměnili,technik mi sdělil,že to v ŠA nemají rádi,když mam předplacený servis,tak jem zaplatil za filtr a práci něco málo přes 600 kč,do servisní knížky to nepsali,a já pujdu na předplacenou prohlídku v 30000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 Tak jsem vyměnil olej,chtěl jsem to nastavit na 15 tis a vynulovat ale nikde jsem tu možnost nenašel,odkazuje mě to na ESI RESETING .Ale marně hledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 (editace) ESI resetuješ ve VCDS přes kabel. Jestli máš kabel a VCDS SW na youtube je video jak se k resetování proklikat na jednotlivé verze. Přes budíky se nechá resetovat pouze pevný interval. Editováno: 15. Květen 2018, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 15. Květen 2018 Sdílet Vloženo 15. Květen 2018 Pevný jsem nastavil a přes budíky to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 mozes mat nastaveny LL interval a menit po 15tis... vzdy to ale musis resetnut cez VCDS... ja to tak robim... po resete ukazuje 30 tis km/2roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.