Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

momentálne mám problém so sobrazovaním obrázkov :( ak ich nahrajem cez Tapatalk, tak ich v téme vidím (viď screen mobilu). no ak pozerám cez web v notebooku, tak obrázky nie sú :o  :( 

Screenshot_2017-01-19-14-16-50.png

Vloženo

No hlavně mi přišla automatická aktualizace TT a je to zase horší, než kdy jindy.. Třeba totálně zmizela možnost sledovat témata, kde jsem přispíval..

Vloženo

No já právě píšu z aplikace Forum Reader Free. K dokonalosti to má daleko, ale na rozdíl od spodního TT, který je po každé aktualizaci horší a horší, zobrazuje obrázky, zobrazuje zúčastněná témata a další. Tak budu zkoušet a uvidím :)

Sent using Android ForumReader app

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mě to dělá problém ve chvíli, kdy chci přidat obrázek který vyfotím přímo přes TT, když to vyfotím a v TT přidám jako soubor, tak to jde normálně, stále u mě přetrvává problém se zobrazením obrázků (jsou rozmazané)

Vloženo

Když vložím obrázek do příspěvku přes TT jako Original size (Attachment) nebo jako Optimized (Inline), tak je to v TT ostré, ale na webu v prním případě jen část kódu nebo  v druhém případě je odkaz do toho cloudu. Nikdy tam není obrázek. Kde je konec původními funkčnímu TT a fóru! 

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Další poznatek, již delší dobu mě TT háže na začátek topicu "Clintův pirátský klub" a ne na poslední příspěvek a dělá to jen u tohoto topicu, jinak u ostatních skočí vždy na poslední příspěvek, není tam něco špatně nastaveného? Je divné, že to dělá jen u toho jednoho...

• o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Po aktualizácii iOSu na 11.0 public beta 5 (pred asi týždňom), resp. 6 (dnes) fórum skodahome nefunguje. Nevylistuje príspevky, do ktorých som prispieval ani ktoré mám označené. Kolecko sa točí, zmizne a zase točí. Tiež nemôžem prispievať cez TT do žiadnych tém. 

Ťažko povedať čo sa s tým dá robiť. Odhadom do 3-4 týždňov bude iOS 11 uvoľnený širokým masám a je možné, že tento problém postihne dalších používateľov.  

41574D64-3E46-4917-8600-A3CD6F035241.png

Editováno: , autor: PistaTT
  • o 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...