gembi99 Vloženo 9. Březen 2021 Sdílet Vloženo 9. Březen 2021 @PTiCA Super, díky moc za rychlou odpověď a zároveň se omlouvám, jestli to tu někde bylo a já to přehlédl. Ale v sekci Návody jsem to nenašel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 6. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2021 Konečně nový bazar: https://forum.skodahome.cz/classifieds/ Pokud narazíte na problém nebo vás napadne nějaké vylepšení, dejte nám vědět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 Ahoj @PTiCA Dalo by se udelat bazar cely v cestine? Ted nektere nazvy jsou anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Květen 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 jasne, pracuju na tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 👌 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Fórum hlásí: Vaše připojení není soukromé. Asi chyba certifikátu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 25. Červen 2021 Sdílet Vloženo 25. Červen 2021 (editace) Změnily se nějak procesy při nahrávání fotek, které pracují s barevným profilem fotky? I když má fotka přiřazen barevný profil (sRGB), na foru se zobrazí barevně "chudší", viz. screen, kde je to vidět na koncových světlech. Zkusil jsem jiné veby a tam se to nahraje korektně. EDIT: Dvojí nahrání způsobilo dvojitou desaturaci, správné barvy např. zde. Editováno: 25. Červen 2021, autor: Michal T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 (editace) Mohu se zeptat co to je za chujovinu ten Rank Progress ? Editováno: 29. Červen 2021, autor: stanmar 1 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Taky se mi to vůbec nelíbí. Ta šedivá hvězdička u každé profilové fotky je dost otravná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Mi je to asi tak buřt. Ale taky mě zajímá o co jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 a proč to je všechno anglicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 V admin sekci psal admin že proběhl upgrade fóra a že aktivoval rating, že je zvědavý o co jde. Už jsem mu tam dával taky dva printscreeny. Jinak upgradem přestalo fungovat prohlížení vícero fotek v příspěvku, šipky tam na chvíli probliknou a pak zmizí takže další fotku neposunu. Můžete toto potvrdit? Mám to stejně na pc i v mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Potvrzuji mizející šipky posunu fotek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Je to celé na houby...vrátit zpět. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 Stejný problém s fotkami jak na PC, tak na mobilu i tabletu… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 já se hlásím taky s těma fotkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 Souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 Taky souhlasim se s tema fotkama. Mi taky nejde vice fotek. nemam vubec sipky, sipek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Bude ty šipky někdo řešit? Nebo to už je tady tak mrtvé, že ani admin už nenapíše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Já mám od te změny na iPadOS problem taktéž s načítáním fotek. Načtou se mi je z půlky a dal nic. Musím na ni kliknout, aby se mi otevřela v druhem okně a pak je to hned. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Na svém iOS to mám stejné a dělá to už delší dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Celé to fórum je už mrtvé, je to snad už i jedno.. Po 15 letech tady si musím přiznat, že kvůli sociálním sítím, na které mě nikdo nikdy nedostane, jsem přišel o jeden ze svých koníčků.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Jsem tady od 2009 a odliv lidí za poslední cca 1 rok je markantní. Můžeme jen doufat, že se to zlepší, ale kdo ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 (editace) Obávám se, že toto už je jen začátek nevyhnutelného konce kvůli trendu dnešní doby Ani já už tady dále nic nepřidávám, nemá to už smysl.. Editováno: 11. Červenec 2021, autor: _Denis_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 No jasně, ale toto přece není předmětem tohoto tématu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.