eddiee29 Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Hele kluci a k tomu tapatalku se fakt jako nesmi nic napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 na TT se už odpovídalo 7.8.2020 https://forum.skodahome.cz/topic/137072-problémy-s-forem/?do=findComment&comment=2481510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Chtěl v chromu odpovědět v sekci elektromobilita a pak i tady a nejde odeslat přispěvek. Teď zkouším na mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 V 10. 9. 2022 na 19:30, PTiCA napsal: Registrace techto uzivatelu prochazi klasickym skenovanim Captchou a projdou. Pravdepodobne to neni zadny robot. Zmenil jsem typ na hCaptchu uvidime jestli to vyresi nas problem. tak to asi nepomohlo.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 @PTiCA prosím Tě, nejdou mi vkládat fotky (vůbec mi to tu možnost nenabízí, přitom využito mám dle fóra 76%). Koukneš na to?😁 Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 18. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2022 Vyreseno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Září 2022 Sdílet Vloženo 18. Září 2022 Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Hledám, hledám a nějak nemohu teď zde na fóru najít rubriku bazar. Nastala nějaká změna v tomto ohledu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 19. Září 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Uplne jsem to prehledl. Kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Potom, co jsem si aktivoval členství Škoda klubu, se mi na profilu objevily odznaky a hodnost "nováček". 😟 Bylo by to prosím možné retroaktivně upravit na něco víc odpovídajícího nebo odznaky a hodnost úplně vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 tím jak budeš dávat příspevky a lajky ti hodnost poroste nahoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 před 1 hodinou, VeteranChild napsal: Potom, co jsem si aktivoval členství Škoda klubu, se mi na profilu objevily odznaky a hodnost "nováček". 😟 Bylo by to prosím možné retroaktivně upravit na něco víc odpovídajícího nebo odznaky a hodnost úplně vypnout? Jsem taky pro. Absolutní zbytečnost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Nevím kam, už to napsat, tak to zkusím zde. Psal jsem sice hlavnímu vedoucímu, ale odezva žádná. Nevím jestli je to, tak zcela problém s fórem, ale nešlo by u popisu ve vlákně u Fabie první generace odstranit to, že se sedan přestal vyrábět v roce 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Před hodinou, Bikes napsal: tím jak budeš dávat příspevky a lajky ti hodnost poroste nahoru... Měl jsem doteď aktivního bronzového uživatele a odznaky s hodnostmi byly vypnuté. Tenhle stav mi vyhovoval a myslel jsem si, že to tak zůstane, dokud budu mít aktivní i tento balíček. Kdybych věděl, že se ze mě aktivací Škoda klubu stane "nováček" a budu muset participovat v tomhle systému, tak bych do toho nešel. 😔 Pokud tedy není jiná možnost, rád bych se vrátil do předchozího stavu a byl zase "jen" bronzový uživatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Vždyť je to úplně jedno, co tam máš. Jak malé děti... Osobně bych to zrušil jako zbytečnost, která stejně skoro nikoho nezajímá, kromě tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 (editace) @Pawouk Omlouvám se, že tu řeším hlouposti. 🙁 Jsem všemi deseti pro zrušení tohoto nesmyslného systému. Šlo mi jen o princip. Zaplatil jsem za to (a přitom podpořil fórum), abych to tam neměl a byl jsem spokojený. A tím, že jsem chtěl fórum zase podpořit, jsem dostal zpátky něco, o co jsem vůbec nestál. 😔 Myslím, že jakmile si někdo zaplatí za deaktivaci tohoto systému, už by do něj neměl být znovu zařazený (a ještě k tomu začínat od nuly). Už to teda nebudu řešit. Vím, že je to blbost a ještě jednou se omlouvám. Editováno: 4. Říjen 2022, autor: VeteranChild 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Nefunguje vam recaptcha , pise chybu , taktiez nejde resetovat heslo , formular odoslania hesla nefunguje , mozna aj skrz recaptcha ktoru ukazuje na cerveno , neviem, min. som nedostal ziaden mail ani sa okno po kliknuti na zaslat mail nezavrelo alebo nic zmysluplne nenapisalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 (editace) V 19. 9. 2022 na 14:02, tom01 napsal: Hledám, hledám a nějak nemohu teď zde na fóru najít rubriku bazar. Nastala nějaká změna v tomto ohledu? Nevím, bazar je z fóra definitivně fuč? Nebo se nezobrazuje jen mě? Některé inzeráty, co jsem tam měl již nejsou aktivní, tak bych je rád smazal, pokud bazar ostatním funguje. Pokud nefunguje nikomu, tak pak je to samozřejmě jedno... Editováno: 12. Říjen 2022, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 @tom01 taky ho nemám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmicboy Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Mohu se zeptat, jestli někdo objevil sekci bazar nebo je definitivně pryč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ersasa Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 (editace) Nedaří se mi přihlásit. Stale stejná hláška: Váš účet byl uzamčen. zkuste to prosím znovu za 14 minut. Nevím, kde je problém. login: ersa Editováno: 18. leden 2023, autor: ersasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 ja som dostal mail, ze si mam vytvorit nove heslo. vsetko funguje, aj cez notebook, aj cez mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 Přesně to samé... Asi se někdo snažil fórum hacknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. leden 2023 Sdílet Vloženo 18. leden 2023 Já e-mail doteď nedostal… Mohla tam být přímo zpráva, nebo to mělo rovnou přesměrovat na obnovení hesla… Takto se mohlo stát, ze člověk na přihlašovací obrazovce zadává heslo tak dlouho, až si blokni účet a musí čekat časový interval na odblokování. Chápu důvod proč se k tomuto přistoupilo, a e mohlo to být provedeno lépe… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Já dostal taky mailem výzvu ke změně hesla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.