Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hele kluci a k tomu tapatalku se fakt jako nesmi nic napsat?

Chtěl v chromu odpovědět v sekci elektromobilita a pak i tady a nejde odeslat přispěvek. Teď zkouším na mobilu.

V 10. 9. 2022 na 19:30, PTiCA napsal:

Registrace techto uzivatelu prochazi klasickym skenovanim Captchou a projdou. Pravdepodobne to neni zadny robot.

Zmenil jsem typ na hCaptchu uvidime jestli to vyresi nas problem.

tak to asi nepomohlo....

@PTiCA prosím Tě, nejdou mi vkládat fotky (vůbec mi to tu možnost nenabízí, přitom využito mám dle fóra 76%).

Koukneš na to?😁

Díky 

Díky!

Hledám, hledám a nějak nemohu teď zde na fóru najít rubriku bazar. Nastala nějaká změna v tomto ohledu?

• 3 týdny později...

Potom, co jsem si aktivoval členství Škoda klubu, se mi na profilu objevily odznaky a hodnost "nováček". 😟

Bylo by to prosím možné retroaktivně upravit na něco víc odpovídajícího nebo odznaky a hodnost úplně vypnout?

tím jak budeš dávat příspevky a lajky ti hodnost poroste nahoru...

před 1 hodinou, VeteranChild napsal:

Potom, co jsem si aktivoval členství Škoda klubu, se mi na profilu objevily odznaky a hodnost "nováček". 😟

Bylo by to prosím možné retroaktivně upravit na něco víc odpovídajícího nebo odznaky a hodnost úplně vypnout?

Jsem taky pro. Absolutní zbytečnost. 

Nevím kam, už to napsat, tak to zkusím zde. Psal jsem sice hlavnímu vedoucímu, ale odezva žádná.

Nevím jestli je to, tak zcela problém s fórem, ale nešlo by u popisu ve vlákně u Fabie první generace odstranit to, že se sedan přestal vyrábět v roce 2007

Před hodinou, Bikes napsal:

tím jak budeš dávat příspevky a lajky ti hodnost poroste nahoru...

Měl jsem doteď aktivního bronzového uživatele a odznaky s hodnostmi byly vypnuté. Tenhle stav mi vyhovoval a myslel jsem si, že to tak zůstane, dokud budu mít aktivní i tento balíček.

Kdybych věděl, že se ze mě aktivací Škoda klubu stane "nováček" a budu muset participovat v tomhle systému, tak bych do toho nešel. 😔

Pokud tedy není jiná možnost, rád bych se vrátil do předchozího stavu a byl zase "jen" bronzový uživatel.

Vždyť je to úplně jedno, co tam máš. Jak malé děti... Osobně bych to zrušil jako zbytečnost, která stejně skoro nikoho nezajímá, kromě tebe.

@Pawouk  Omlouvám se, že tu řeším hlouposti. 🙁 Jsem všemi deseti pro zrušení tohoto nesmyslného systému.

Šlo mi jen o princip. Zaplatil jsem za to (a přitom podpořil fórum), abych to tam neměl a byl jsem spokojený.

A tím, že jsem chtěl fórum zase podpořit, jsem dostal zpátky něco, o co jsem vůbec nestál. 😔

Myslím, že jakmile si někdo zaplatí za deaktivaci tohoto systému, už by do něj neměl být znovu zařazený (a ještě k tomu začínat od nuly).

Už to teda nebudu řešit. Vím, že je to blbost a ještě jednou se omlouvám.

Upraveno od VeteranChild

Nefunguje vam recaptcha , pise chybu , taktiez nejde resetovat heslo , formular odoslania hesla nefunguje , mozna aj skrz recaptcha ktoru ukazuje na cerveno , neviem, min.  som nedostal ziaden mail ani sa okno po kliknuti na zaslat mail nezavrelo alebo nic zmysluplne nenapisalo ... 

V 19. 9. 2022 na 14:02, tom01 napsal:

Hledám, hledám a nějak nemohu teď zde na fóru najít rubriku bazar. Nastala nějaká změna v tomto ohledu?

Nevím, bazar je z fóra definitivně fuč? Nebo se nezobrazuje jen mě? Některé inzeráty, co jsem tam měl již nejsou aktivní, tak bych je rád smazal, pokud bazar ostatním funguje. Pokud nefunguje nikomu, tak pak je to samozřejmě jedno...

Upraveno od tom01

• 1 měsíc později...

Mohu se zeptat, jestli někdo objevil sekci bazar nebo je definitivně pryč?

• 1 měsíc později...

Nedaří se mi přihlásit. Stale stejná hláška: Váš účet byl uzamčen. zkuste to prosím znovu za 14 minut. Nevím, kde je problém. 

login: ersa 

Upraveno od ersasa

ja som dostal mail, ze si mam vytvorit nove heslo. vsetko funguje, aj cez notebook, aj cez mobil

Přesně to samé... Asi se někdo snažil fórum hacknout.

Já e-mail doteď nedostal… Mohla tam být přímo zpráva, nebo to mělo rovnou přesměrovat na obnovení hesla… Takto se mohlo stát, ze člověk na přihlašovací obrazovce zadává heslo tak dlouho, až si blokni účet a musí čekat časový interval na odblokování. Chápu důvod proč se k tomuto přistoupilo, a

e mohlo to být provedeno lépe…

Já dostal taky mailem výzvu ke změně hesla. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.