krysarr Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Jedna sada, co mam doma, ta hvezdicka je holt trochu relativni, pac spis jako hvezdicka vypada torx Dyt to tam mas primo napsane.TORX se oznacuje T a HVEZDICKA (tisicihran,vicehran jak TORX) se oznacuje M. Jo mam, ale pod pojmem hvezdicka si predstavim treba to, co maj rusaci na letadlech nebo to, co je torx To, cemu ty rikas hvezdicka, ja rikam totiz tisicihran, proto ten maglajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Přesně jak říká krysarr hvězdičku sem nazyval to se šesti výstupky ale tisicihran je u me tisicihran, a né torx v příručce pro FORDa říkaly povolte dva torxní šrouby a mysleli tím vždy hvězdičku se šeti výstupky. Takže v tom maj hokej všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 dělám ve firmě, která se zabývá výrobou utahovacího nářadí, takže pokud máte dotazy o profilech, tak se ptejte, rád pomůžu.A opravdu Torx a M8 profil není stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No já marně sháním něco jako TORX TS45, ale 5ti cípý !!! Zatím jediné co jsem sehnal, tak byl TORX od Wurtu TS40 5ti cíp, ale trochu menší. Je to na hydraulické kotoučové brzdy Shimano XT/XTR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak hádám že chceš odšroubovat váhu vzduchu, co ? Já ty šrouby sundal kombinačkama. Radiálně k osu šroubu chytnout a odšroubovat. pak sem v Hornbachu koupil ty samé šrouby s křížovou hlavou a je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No já marně sháním něco jako TORX TS45, ale 5ti cípý !!!Zatím jediné co jsem sehnal, tak byl TORX od Wurtu TS40 5ti cíp, ale trochu menší. Je to na hydraulické kotoučové brzdy Shimano XT/XTR. Zkousel ses zeptat pro tu srandu nekde v cyklokramech? Tohle, co pises, nemam ani v sade specialnich bitu. A kotoucovky mam nastesti na imbusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No já marně sháním něco jako TORX TS45, ale 5ti cípý !!!Zatím jediné co jsem sehnal, tak byl TORX od Wurtu TS40 5ti cíp, ale trochu menší. Je to na hydraulické kotoučové brzdy Shimano XT/XTR. Zkousel ses zeptat pro tu srandu nekde v cyklokramech? Tohle, co pises, nemam ani v sade specialnich bitu. A kotoucovky mam nastesti na imbusy... No právě to je ten fór, mám cyklokrám se servisem a ani Shimano nic takového v nabídce nemá( a to mám certifikáty...). Většinou se to dělá šroubovákem, ale to je prasárna. Po delší době jsem sehnal ořech od Wurthu, ale je trocu menší, jde s tím v poho, ale jsem puntičkář... Jo a je to na vysunutí destiček z brzdícího třmene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 No právě to je ten fór, mám cyklokrám se servisem a ani Shimano nic takového v nabídce nemá( a to mám certifikáty...). Většinou se to dělá šroubovákem, ale to je prasárna.Po delší době jsem sehnal ořech od Wurthu, ale je trocu menší, jde s tím v poho, ale jsem puntičkář... Jo a je to na vysunutí destiček z brzdícího třmene. Jo takhlenc, no tak to je opravdu for To nechapu, proc kdyz to maji na brzdach, proc to nenabizeji, zvlastni Snad leda to sehnat nekde na objednavku nebo tak, ale to asi spis nakej mensi kram, bobri a podobny, pro ty to neni asi zajimavy. Btw, ty budes vedet, porizuju novej bajk a budou na nem nejspis Avid Juicy 5, myslim, ted nevim, mas pojem, jaky jsou? Budu se zbavovat minimalne vidle a sedla, tak abych vedel, jestli i brzd Na soucasnym mam vzadu Formulu B4 a vepredu mechanicky Grimecy, uz to tam je 4 roky asik, ta Formula byla prvni v CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Avidy Juicy 5 a 7, Hayes a Magury - vždy dobrá volba. Od Avidu jsou dobré i mechaniky BallBearing7. Brzdy Grimeca a Formula střední třída, ale v té době, dnes je to už jinde. Budeš překvapený rozdílem a to kladně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 (editace) Avidy Juicy 5 a 7, Hayes a Magury - vždy dobrá volba. Od Avidu jsou dobré i mechaniky BallBearing7. Brzdy Grimeca a Formula střední třída, ale v té době, dnes je to už jinde. Budeš překvapený rozdílem a to kladně Ja si myslim, ze cokoliv soucasnyho od tehle vyrobcu bude proti tomu, co mam, fakt parada. A to to tenkrat bylo cosi, kdyz to nikdo nemel a ja si mackal hydrauliku Mam pocit, ze tam budou prave ty Juicy 5, ale jeste se rozhoduju, ze vemu vyssi model, tam je zas neco jinyho, no uvidime. Kazdopadne Rock Shox pujde obratem do prodeje a prijde tam Bomber Editováno: 5. Říjen 2006, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Otmar Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 přidám porovnání:torx je skutečně 6hran a hvězdička je 12hran,ale podle katalogu od prince jsou obojí torx jen v rozlišení např.T20(torx 6hran) a M20(torx 12hran).Pro upřesnění totéž platí u křížových šroubováků kde je označení např.P1 jako kříž se 4 lopatkami a PZ s 8 lopatkami to jsou ty malé uvnitř,pak jsou k tomuto dodávány ještě PH což je klasika kříž tedy ten první jen nemá ostrou špičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 přidám porovnání:torx je skutečně 6hran a hvězdička je 12hran,ale podle katalogu od prince jsou obojí torx jen v rozlišení např.T20(torx 6hran) a M20(torx 12hran).Pro upřesnění totéž platí u křížových šroubováků kde je označení např.P1 jako kříž se 4 lopatkami a PZ s 8 lopatkami to jsou ty malé uvnitř,pak jsou k tomuto dodávány ještě PH což je klasika kříž tedy ten první jen nemá ostrou špičku. Je v tom pekny bordel.Zlate casy CSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.