Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Ja bych se i zeptal, protože zrovna tento víkend mám Rapida v servisu, baterka ani né po roce na 64% života, auto má zvýšený odběr v klidu a servis tvrdí, že to je tím, že tam mám GPS jednotku od Uniqua (což je samozřejme hloupost, ta jednotka má podle pojišťovny odběr v řádech miliampérů) a teď co s tím? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

+Já mám GPS vyhledávání z fabriky a baterii 66 Ah Varta a když to stojí venku tak je to dobré ale když to stojí -3 patro v parkingu tak po osmi dnech to starterem neotočí. Vyhledává to urputně nějaký ten satelit a tím je odběr až 400 mA, při najití příslušného počtu se odběr sníží na 30 mA. Jestli parkuješ někde uvnitř ta nic divného, fabrika při téhle montáži osazuje bateriemi 56 Ah. Garáže mají 3 závory a vrata na DO a všude kamery tak tam mám skrytý spinač. Pojištovna ti řekne co je zrovna napadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1- Je skutečně vybitá, nastartuješ to normálně, nebo lže měření.

2- Jestli máš možnost zapůjčení jiné baterky, krátkodobý test toho moc neřekne.

3- nejlépe registrační nebo i běžný ampermetr a nechat to povypínat všechny odběry, což trvá i 40 minut a potom se třeba po hodině chodit kouknout na odběr. Samozřejmě bez otevírání dbeří a jakékoliv manipulace s autem. Proto je nejlepší ten registrační, pokud to nestojí v garáži.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

mně by zase zajímalo, jestli nevadí, když z toho usb budu živit iphone během navigování, standart pro usb je 500mA, předpokládám, že to má nějaký proudový ochrany, ale ještě jsem to nezkoušel a nechci kupovat nějakou shit nabíječku z číny, nebo drahou originál, když to využiju párkrát do roka. je mně jasný, že se to nebude stíhat asi dobíjet, ale alespoň se zpomalí vybíjení a taky displej vypínám, když mám jet třeba delší úsek bez změny směru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...