Přejít na obsah

Podozrenie na nekalú výmenu prevodovky?


Voloda34

Doporučené příspěvky

Ahojte. Mám problém s prevodovkou. Riešil som reklamáciu spojky, avšak v inom servise než bola pôvodne montovaná. Auto mám už doma, no pri prehadzovaní rýchlostí ide páka o dosť ťažšie, než pred tým, ako som ten servis navštívil. Údajne tam dolievali olej, pretože ho tam bolo málo, asi 2 decilitre, ževraj pri prvej výmene spojky sa asi vylial a prvý  technik to neskontroloval.  Súčasný  technik mi povedal, že sú tam vadné synchróny. No ja som pred návštevou toho servisu taký problém nemal. Prevodovka radila ľahko, skoro jedným prstom, teraz musím tlačiť dlaňou. Mám podozrenie že mi ju vymenili za inú. Je možná taká náhla zmena v radení? Fakt sa mi to nezdá. Má niekto nejaký nápad? Alebo radu? Díki za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na videu nerozumim nicemu... vypada to jednoduse, vrtak resp. Kulatinu do radicky bych nejak vymyslel, co ta plastova hokejka nay prevodovce, ta tam je stale nebo je to taky nutne udelat? Byl jsem se podivat jak to vypada pod kapotou v realu a jako moc mista tam neni na nejake velke akce. Budu muser asi vyndat cele sani,protoze jjnak se na to vrchem nedostanu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...