Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hm, a koho, kdo hledá nějaké informace o SIII FL v tomto tématu, vlastně zajímá, jak vrčí/nevrčí jakási Toyota nebo dokonce trolejbus? Zpět k tématu!

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Přemýšlel jsem co mi na tom faceliftu nesedí a za sebe mi došlo, že asi především snaha o jakési "zluxusnění". Tu lišta, tam lišta.. Ono je to v této třídě už v pořádku, no když je auto od začátku koncipováno jako sportovně střižené (a úspěšně), působí to trošku jako Tesco tuzing za mě.. A ačkoli se mi například na Scale ten nápis ŠKODA vzadu líbí, souhlasím, že na SIII se stávajícími tvary to působí hodně divně.
Za sebe mít předFL Sportline v červené, nebo té žlutozelené barvě, jsem naprosto spokojený s tím, že lépe to už u SIII nejde.

Vloženo

Videl jsem ho uz na ulici, hneda Magnetic, combi. Pro me velke zklamani. Ani tak ne ze zadni chromove listy, jak z predku. Puvodne to auto melo nejaky charakter, na ten byly naroubovane cingrlata. Pokud si clovek nedokoupi velka kola a zustane i se Style u sedmnactek, bude to jo sereda.

Vloženo (editace)

@JiriHan ...... AMBITION a STYLE budou mit predni a zadni LED svetlomety v zakladni variante. MatrixLED + zadni TOP LED, v zakladu jen pro Sportline a LK.

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

Čau, plánuju kupovat nového supa... nevíte jaká je přibližně čekačka na nový FL? Nebo se vyplatí vzít nějaká skladovka? Prodal jsem auto a bez něj vydržím max 3 měsíce, než se zblázním z mastné tyče. Dík

Vloženo

Cely to je hrozny.. Cinskou oblibu chromu se snazej vnutit i nam. Ty zadni lampy mi prijdou prekombinovany.. ale treba je to jen otazka casu, stejne jako u O3 FL..

Vloženo

Nemam moc rad breceni, co vsechno Vlkohrad nedovolil. Ale tady to vidim na jasnou sabotaz :-) Superbu by prospel nejvic facelift ve stylu prvni generace nebo prvni generace fabie.

Vloženo

Barva super! Mně spíš vadí ta utopená kola. Na prospektech a ofiko fotkách pěkně vytažená, v reálu však utopená (totéž platí pro Kodiaq a Karoq). Rozumím ale proč. Poslední, hezky rozkročený, byl Yeti, ale poškození od kamínků bylo děsivé (mnoho lidí zde může vyprávět). Zástěrky z toho zase udělaly kačera nebo kočárek (asi jako na Superbu 1)...   

Vloženo

To stema kolama je jednoduchy. Proste to na prospektech lip vypada kdyz je auto niz a kola zaroven s lemem. Jako sem mel prospekt k rapidu a tam vypada stejne jako muj, ale az kdyz sem dal kratsi pruziny a kola s mensim et ?

Vloženo

mozna trosku hlouba otazka, ale u FL ve verzi ambition, je elektricky otevirany kufr nebo ne? Prodejce mi na tuto otazku neni schopen odpovet:( Skoro mi nekdy prijde, ze toho clovek vi vic nez samotny prodejce:(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...