Únor 19, 20178 r Autor Auta z Německa, která jezdila pouze dálnice, určitě byla garážovaná a jezdili v nich doktoři jsou vždy loterie.
Únor 19, 20178 r před 28 minutami, Sabiza napsal: Auta z Německa, která jezdila pouze dálnice, určitě byla garážovaná a jezdili v nich doktoři jsou vždy loterie. Tak od tý doby co tam tenhle kšeft přebrali turci je to stejná / horší loterie jako u nás.
Únor 19, 20178 r Tady v tomto případě bych si tipnul, že je to jedno z mála aut, které má přiznané skutečně ujeté km. Je to ovšem divné, když se dá koupit TDI s poloviční porcí najetých kilometrů....
Únor 19, 20178 r Jo, u tohodle jestli sedí historie tak je asi docela OK, jen ta cena .... Každopadně bych ověřoval a ověřoval...
Únor 19, 20178 r Ojeté auto je vždy risk, ale na svém posledním novém vidím, že ani nové neznamená bez problémů, jen je s kým je řešit.
Únor 19, 20178 r Autor Ono se dá říct, že v dnešní době je každé auto risk. Stačí se podívat na to, jaké problémy mají tady lidi na fóru. Pokud nemá člověk prodlouženou záruku na 5 let nebo X kilometrů, může se jít klouzat. před 3 hodinami, Octavius napsal: Chlapi, nikto ste ma nepotešil.... Budu úplně upřímný. Na ojetou OIII taky koukám, protože facelift udělal s cenami docela zázrak a to větší, než jsem očekával. Pokud hledáš auto, které má lepší výbavu, zkus spíše trochu popřemýšlet, zda nebude lepší, když vezmeš auto, které bylo koupeno v ČR nebo na Slovensku, bude mít kvalitní servisní záznamy, bude mít reálný nájezd. Pokud chceš obětovat vyšší nájezd s tím, že budeš mít vymoženiny, jako je sunset, lepší repráky a další vyfikundace, sáhni raději po naftě... dneska se dá slušná 1.6TDI nebo 2.0TDI sehnat za dobrý peníz a se slušným počtem kilometrů. Auto, které jsi poslal, má docela vysoký nájezd. Hledal bych něco jiného... prostě auto z Německa po pečlivém majiteli, u kterého nemáš jak dokázat, kolik má vlastně za sebou.
Květen 18, 20178 r Jsem teď v opačné pozici - mám rok starou OIII 1.6 TDI 66 kW, active+ (přední mlhovky, klima, infotainment Swing 5"), najeto 11t km, za kolik jej nabídnout?
Červenec 31, 20178 r Ahoj, mám v plánu koupit ojetou O3, nemám vybráno, jen zatím pokukuju a vůbec nevím co za motor. V prvních řadách je hromada 1,6tdi, jen po málu 1,2tsi. Dosud jsem jezdil jen v benzínech, roční nájezd v průměru mám tak 12tis.km. Má pro mě smysl koukat po 1,6 naftě? Nebo raději vybírat z mála TSI? Za předpokladu, že nebude stočený tachometr, je lepší TDI s 200.000 nebo TSI se 100.000km? PS: neřeším, jestli mám jezdit za 5 nebo 7, spíš mi jde o spolehlivost, aby mě to dovezlo kdy a kam budu chtít (tak příštích 50.000km)
Srpen 1, 20178 r No, tak s mými kritérii jako jsou kombík s hagusama, český původ s doložitelným nájezdem do 100000km a nějaká slušná výbavička to bude hledání jehly v kupce sena. Ještě že mě netlačí čas
Srpen 5, 20178 r Ahoj, co rikate na tuhle octavku? http://www.audi-bmw.cz/detail/?id=1003 Myslite ze za tu cenu v tom nebude nejaky hacek?
Srpen 5, 20178 r Vždyt to ma 4 roky a skoro 200 tis na hrbu...Takže cena podle mne neni ani nějak zvlašt nízka.
Srpen 5, 20178 r téměř nulové výbavě? Vždyť je to 2,0 v eleganci. Podle obrázku se mi zdá docela v pohodě edit: na skodaplus začínaj obdobný na 300tis Upraveno Srpen 5, 20178 r od tomik.cesko
Srpen 22, 20178 r Zdravim chci se jen informovat vim ze na to je jeste chvily cas ale mam moznost od kamarada v breznu pristi rok koupit octavii rs je to diesel ale mam o ni fakt zajem libi se mi moc jako model a hlavne vim ze se o auto stara a nehuntuje ho a nebude stoceny.Jen me zajima kolik si myslite ze by byla +-cena?Najeto by mela mit okolo 150 max diky za kazdou odpoved
Srpen 28, 20178 r Tak se chystám udělat změnu a koupit Octavia III 1.6 77KW automat,najeto 200 tis.Momentálně se dělá velký servis,bude po rozvodech atd.Vypadá jako nová.Je to dobrá volba?
Srpen 29, 20178 r Cago jeste se vratim k memu dotazu koupe rsa trochu jsem se vcera s tim kamaradem bavil a rikal mi ze auto porizoval za 570 000 je to rok 2014 najeto bude mit max okolo 120 000km a vybava je udajne maximalni k tomu roku ma k tomu nove zimaky i letni tak kolik si myslite tak cenu?Kdyz bych ji mel odkupovat v Breznu 2018 diky za kazdej postreh
Srpen 29, 20178 r Akorat mi ta porizovaci cena prijde mala kdyz rikal ze to ma maximalni výbavu ale beru to tak ze tomu moc nerozumi mame mit schuzku aby mi to vsechno ukzal a tak ale zajima me cca ta cena kolik by za to moh chtit
Srpen 29, 20178 r 570 tis. za RS? Buď to kupoval ojeté, nebo to není RS. A nebo to je bez DPH Upraveno Srpen 29, 20178 r od Wittmann
Listopad 23, 20177 r Zdravím všechny, už jsem si vyslechl názory všech kamarádů s Audi a BMW, abych si nekupoval Škodovku a teď bych se rád zeptal lidí co fakt mají praktické zkušenosti. Uvažuji nad koupí OIII 1.8tsi 132 kW 7st. Dsg elegance sedan s poměrně slušnou výbavou, jaro 2013 najeto do 100 tis. Abych předestřel určitě hledám automat kvůli přítelkyni. Provoz bude kombinace město a dálnice občas nějaké okresky. Přes minulé léto jsem měl možnost jezdit s combikem 1.4 tsi dsg a to auto mě na automat docela bavilo, takže jsem koukal tím směrem. Dává, ale 1.8 smysl nebo mě to sežere i s trávou z cesty? Trochu jsem o autě početl, ale zajímal mě Váš názor a hlavně osobní zkušenosti vlastníků. Je to dobrá kombinace (motor+dsg)? Na co se připravit - neduhy atd. S čím počítat... oleje, filtry považuji za jasné, ale na co ještě z hlediska servisu připravit... ve sto předpokládám už se pomalu ozve výměna brzd a co třeba tlumiče, něco na motoru, jaké máte zkušenosti? Moc díky za všechny názory.
Leden 16, 20187 r Vynikající auto, mám ho, 2013, Vady? Žádné. Problémy? Žádné. Sent from my iPhone using Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.