Publikováno Prosinec 16, 20168 r Zdarec, mám takový pocit, že od té doby, co jsem si nechal deaktivovat start-stop, tak přestala fungovat zásuvka 230V. Nemůže to být tím, že auto si myslí, že je vysoká potřeba energie a nepustí tedy elektriku do zásuvky? Jak se to dá pořešit? Díky! M.
Prosinec 17, 20168 r Nemyslím si že by to měl za následek start stop, to by bylo naopak, pokud má auto málo energie tak se motor nevypne.
Prosinec 17, 20168 r Autor Ale pak by to neblikalo vůbec ne? Teď ta zásuvka bliká červeně... Jestli jsem to pochopil správně, tak deaktivace start-stop probíhá tak, že auto si po deaktivaci myslí, že potřebuje hodně energie, takže motor nevypíná ne? Takže pak by si myslelo, že potřebuje hodně energie, a proto nepustí energii do zásuvky ne?.. Já nevím, jak to funguje Vám? Za cestu 10 km se mi zásuvka vůbec nesepla. Na dálnici jsem to zkoušel jednou a rozjela se asi po 30km jízdy, to je normální? Díky!
Únor 3, 20178 r Autor Nemá někdo nějakou zkušenost? Po jak dlouhé době od startu vám zásuvka spíná? Díky!
Únor 4, 20178 r Me bezi hned po nastartovani, zrovna nedavno,jsem tam pripojoval pajku. Upraveno Únor 4, 20178 r od bicista
Únor 5, 20178 r Aha sorry, po nastartovani se mi po 5s sam (po uprave) Start-stop sam vypne. Ale muzu zkusit ze ho po nastartovani zase aktivuji - coz mohu a zkusm zda je zasuvka funkcni.
Únor 5, 20178 r Autor A jakým způsobem máš tu deaktivaci provedenou? Já totiž tím způsobem, že auto stále vykazuje vysokou spotřebu energie, což by se sepnutím zásuvky mohlo mít přímou souvislost..
Únor 6, 20178 r Odpovím ti za Bicistu, má pomocí dvojitého relé otočenou fci tlačítka, tedy po nastartování SS vypnutý a tlačítkem jde zapnout. Ideální stav :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.