Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak to jsem zvědavej, jestli to pomůže, nemyslím si, že je to to ložisko. já mám toledo 5 let, najeto 90tis. a v servisu mě vždy odbyli, někomu měnili vodní pumpu a to nepomohlo. pokud po výměně bude delší dobu klid a to ložisko se potvrdí, tak do toho jdu. snad se do té doby nezadře :-)

V 5. 6. 2017 na 13:25, Josef_1 napsal:

Tak je to jak psal kolega, na volnobeh a to zejmena pri otevreni dveri,kdyz se zapnou potkavaci svetla, kdyz jsou denni tak to vesmes nedela, studeny,teply motor na to u me nema vliv,auto uplne nove

nech si zkontrolovat alternátor u mě vada při zatíženi

alternátoru.

Upraveno od lakylukas

V 6. 4. 2018 na 12:19, bobanHTP napsal:

Díky za info lakylukas! Mě s tím posílají všude do háje, že nic divného neslyší, prostě klasika :-)

Ale já se nedám, Rapid má pět let záruku a budu dál bít do Škody až převezmě zodpovědnost za aušusy, včetně toho mého kompresoru klimatizace SANDEM, který občas má takový kovový zvuk, že mám o Rapida strach :-)

Pak ještě budu reklamovat čalounění předních sedaček, kolem švu se krabatí a dorazím to opět vzrajícím plynovým pedálem, myslím, že už je to třetí reklamace na něj :-)

Dnes jsem 10.4.2018 přivezl auto ze servisu ,již při předáni servisním technikem  jsem pri poslechu zjistil že to sejně ještě slabě píská vzal jes ho do auta aby si poslechl a jestli to taky slyší uznal že ano ale proti dřívějšku se to nedá vůbec srovnat .vyměnily alternátor za úplně nový  a ten taky píská ale již jen slabě mám prý jezdit  a sledovat to. tak nejsem ůplně spokojen ale pokud to bude zesilovat tak jim to už asi hodím na hlavu.

Upraveno od lakylukas

• 2 týdny později...
  • Autor

I tak fajn. Bohužel mi přibyl další pazvuk, patrně ložisko v palivovém čerpadlu. Já se picnu, rok a půl staré auto a tohle :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.