martinznitry Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 (editace) Krasny den, postrehli ste aj u vas ze pri -15 a viac nehraju hlbky (basy)? (nemam canton sound system). Stredy a vysky su snad OK, ale nie som ziaden expert. Akonahle sa auto ohreje tak zacnu hrat. (nastavenie korekcii do tej doby nepomaha, ani tzv. restart systemu). Riesil to uz niekto? Ci servis? Dakujem za vase postrehy. Editováno: 8. leden 2017, autor: martinznitry preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 (editace) Nahrát software 0252. Editováno: 8. leden 2017, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinznitry Vloženo 8. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Dik Ferda, asi autorizovany servis, ze? Pocuj a preco to tak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2017 Sdílet Vloženo 8. leden 2017 Není dotaz na mě, ale na Škodovku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 (editace) To je vážne iba sw záležitosť? Neviem, aký je rozdiel medzi reproduktormi v F3 a S3, ale mám rovnaký problém vo svojej F3 (a ozývajú sa aj ďalší majitelia F3). Nočné mrazy do -10°C boli ok, ale keď teraz teploty atakovali -20°C, ráno aj moje Bolero vo Fabii hralo doslova plechovo, kým sa auto nevyhrialo.. je aj evidentne počuť, ako tie basy postupne pribúdajú, nie je tam žiadny jednorázový skok. Vraj je problém v membránach v reproduktoroch - vraj plast/guma, ktorá v mrazoch zatuhne. Je to info od užívateľov... Editováno: 9. leden 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Muzu potvrdit na F3 se me to stalo v sobotu taky. Neni to naopak ochrana, aby magnet neutrhl zmrzlou membranu? Mozna by davalo smysl, ze na to skodovka myslela a tak basy sw omezila, dokud se auto neprohreje a mozna zjistili ze je to blbost s tuto vlastnost ve fw 0252 odstranili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 No neviem, neverím, že ak by to bola len sw ochrana, žeby sw začal tie basy dávkovať postupne s pribúdajúcou teplotou.. skôr by to bol skok - ideš bez basov a zrazu máš basy naplno. Ale možno v S3 to už majú takto vyšpekulované.... resp. martinznitry mal naozaj skok v basoch. Ale ak by to bola naozaj len sw záležitosť, možno by bolo riešenie aj pre naše F3.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Fakt hadam... Ale sw to muzes ridit, stejne jako u ekvalizeru, takze z toho moje uvaha, ze to nemusi byt skokove, ale postupne jak popisujes. U me to bylo v sobotu skokove. Jel jsem cca 10km, basy zadne, plechovej zvuk. Zastavil jsem a po hodine jsem jel zpet a basy hraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Pokiaľ si mal medzitým hodinu pauzu, reproduktory sa mohli kľudne rozmraziť z tepla v aute z tej 10km jazdy.. čiže to nerátam ako náhla zmena skokom. Iné by to bolo počas jazdy v aute... najskôr plech a zrazu plné basy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Mám rapida 2013 a radio swing a udělalo mi to teké. Hned jsem to různě zkoušel, jestli se něco neposralo. Sice mám auto 3 roky, ale taká kosa byla poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka951 Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Mám Canton, auto stojí v garáži (asi 4°C) a když zapnu rádio, tak je rovněž bez basů. Subwoofer není vůbec slyšet. Zhruba do jedné minuty se plynule rozehraje. Pokud to vypnu a za pár minut zase zapnu, hraje to normálně. Nikdy jsem si toho nevšiml, až teď jak to tady čtu tak jsem to šel vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Mimochodem mi tedy prijde, ze repro v zadnich dverich vubec hrajou na pikacu. V S2, kdyz jsem nechal hrat jenom zadek, tak to krasne hralo. Kdyz to same udelam u S3, tak ten zadek temer nehraje. Mate to taky tak? Jinak kdyz hraje vsechno, tak jsem s Cantonem celkem spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinznitry Vloženo 9. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Neviem ci hlbky pridu skokovo alebo napostupno. Bol som z toho rozculeny, tak som ho stisil na minimum. Ked hraju vsetky tak ok, ked sa da zadok alebo u mna aj predok, tak nic moc.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.