Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ne, ale zacne to jezdit. Ten na 6 kvalt to melo restrikce. Svez se v Kodiaku se 7 a V Superbu v 6.kv. Mam par znamych co Superba kvuli tomu prodali

Tušíte někdo kam se pohne cena? Má smysl objednávat teď nebo čekat?

příští týden bude konfigurátor s novými daty a pak už můžete sestavovat a vymýšlet :-D

před 43 minutami, eMeF napsal:

Tušíte někdo kam se pohne cena? Má smysl objednávat teď nebo čekat?

Už je k dispozici nový ceník. Zdražení plošně o 10 a 13 tisíc (Style a LaK), bílá Candy o 400Kč dražší. Podrobný soupis ve vláknu k akčním nabídkám.

• 2 týdny později...

Ahoj vsem,

nevite kdy uz bude na webu moznost novych konfiguraci jako napr 7st DSG pro 2.0 tdi apod? porad tam pisou ze se aktualizuje konfigurator na MR2018.....

Diky F

Upraveno od Filda-8

7DSG u 2.0 TDI 110 a 140 KW a 140 KW 4x4 od 36KT/17.

diky za info, a ty ostatni veci jako radicka, novy infotamnet by mel byt od kdy?

Upraveno od Filda-8

Už teď od 22KT/17.

Omlouvám jsem, asi jsem natvrdlej :) Takže v konfigurátoru budou ty změny až od 22KT? Nebo když udělám objednávku např. v 20KT tak už tam bude ta nová řadička a infotament?

Díky F.

Fildo..... pokud objednas ted. Budes mit v aute vsechny zmeny ktere jsou pro novy modelovy rok 2018

Jenom pozor na to, ze se nemusi shodovat:

- nabeh noveho MR

- nabeh novych agregatu

- moznost objednavani vyse uvedeneho

- moznost konfigurace na CC

.

Upraveno od Habi001

Konfigurátor funguje :-)

tak tedka jsem koukal a vylozene konfigurator Superbu nefunguje s ohledem na pripravu nove verze. alespon takova je hlaska na konfiguratoru Skody. Takze se tam uz asi projevi ty novy veci :)

ted jsem koukal do konfiguratoru,zkusil nakliknout stejne auto jake mam. Co jsem si vsiml zmeny v datech stoupla hmotnost o 40kg,emise ze118-124, spotreba kombinovana ze 4,5 na 4,7.DSG stale 6st. 

Diky bohu za tu 7st DSG. Zase zacinam uvazovat o Superbu3 jako nahrade za muj S2.

• 2 týdny později...

Neví někdo, zda s MR2018 dochází k aktualizaci asistentů a Superb dostává detekci chodců apod.? Kokodák má, Octavia FL má.

Na 99% ne - v mé objednávce to nefiguruje a mám full. V žádném dokumentu jsem to taky nenašel.

By me zajímalo, jestli to je pouze otázka software, nebo se něco změnilo i v rámci hardware.

Tezko rict. Kazdopadne v konfiguratoru je paket Safety, ktery obsahuje Crew Protect Assist, a pak je tam jeste Crew protect Assist samostatne, i kdyz mas zvoleny ten paket Safety, je to podezrele, ale nikdo mi to nedoakzal vysvetlit. Kazdopadne detekce chodcu by asi za priplatek byt nemela.

Zrejme si to schovavaji na facelift pristi rok stejne jako led svetla, protoze jinak by nemeli co tam dat :-)

V objednavce takove veci napsane nebyvaji. Napr. "Emergency Assist" nebo "Rear Traffic Alert" je take vnorenou funkci. Nebo ju mas v nazvu paketu (at uz vybavy nebo akcniho) uvedenou?

By me zajímalo, jestli to je pouze otázka software, nebo se něco změnilo i v rámci hardware.

Mne v salónu říkali, že Kodiaq má "lepší kameru"... Takže bych řekl, že ve výsledku to bude kombinace jak HW, tak i SW., pokud mi tedy netvrdili nesmysly :-)

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Nemam... Ale neni to v konfiguratoru ani to nikde nezaznelo ani neprobehlo tiskem atd., myslim, ze tu funkci Superb opravdu nedostal. Sledoval jsem ty zmeny MR dost peclive...

před 14 hodinami, bojler napsal:

Neví někdo, zda s MR2018 dochází k aktualizaci asistentů a Superb dostává detekci chodců apod.? Kokodák má, Octavia FL má.

Bohužel Superb rozpoznávání chodců nám z neznámých důvodů nedostal

Superb nejspíš až po faceliftu, podobně jako další prvky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.