Únor 18, 20223 r Dneska jsem vyfotil svoje kotouce ATE. Zadni maj cca 25t. Km za 2 a pul roku a predky maj o neco min najeto. Jinak fotka je po tejdenim stani venku na sidlisti. Dvakrat se zabrzdi a tahle rez je pryc
Únor 20, 20223 r No tak potom tie poľské ate sú na vyššej úrovni ako originál a to stojí kotúč 39e. Strieknem to zinkalu sprejom a bude to ako nové.
Únor 25, 20223 r nejaký Retech ale je to jedno , hocičo.. na jar okefujem nastriekam , na zimu dám plechy a na jar zase
Únor 26, 20223 r Dik. Ak majú zadné dosky 500km a neberú po celej ploche kotúča, stačí mi vymeniť len kotúče tak? Škoda ich vyhodiť ci?
Únor 27, 20223 r Objednal som 2x origo kotúč a dosky 5G0698451. Potom dám vedieť. Ma ich niekto z vás na aute?
Únor 27, 20223 r V 20. 10. 2021 na 15:18, Patrik1971 napsal: Skusim ti doma opisat cislo priamo z dosticiek,lebo tieto modifikovane mam na zaruku na novom aute pri 10000km vymenene.Teraz mam cez 50 000 a su stale vpoho. Nemás info ci fungujú tie dosky? Pripadne fotku.
Únor 27, 20223 r před 8 hodinami, cayc napsal: Nemás info ci fungujú tie dosky? Pripadne fotku. Mam najazdene cca 57000km,od tej vymeny uplne vpoho,akurat pocas vianoc som auto nejazdil asi 3 tyzdne a nechal zatiahnutu rucku...ledva som ich odtrhol,platnicka nalepena na kotuci,zvuky pri brzdeni hrozitanske,myslel som,ze som brzdy pochoval,ale riadne som ich velakrat prebrzdil s pomocou rucnej brzdy a su vpoho....skusim ti ich cvaknut,ked nezabudnem. Upraveno Únor 27, 20223 r od Patrik1971
Únor 28, 20223 r Ako si brzdil s el. ručnou? Super, keď dali toľko km paráda. Sfot ako vyzerá kotúč. Chcem originál brzdy a keď tieto fungujú nebudem ľutovať peniaze. Upraveno Únor 28, 20223 r od cayc
Únor 28, 20223 r Rozbehol a jemne za nu tahal,pri uplnom zatiahnuti sa to kuse riadne.Opakoval som to par dni a kotuc je cisty.
Únor 28, 20223 r Podobne som čistil po dlhšom státí zadné kotúče aj ja, ale to bolo s klasickou ručnou parkovacou brzdou, ale dá sa to normálne robiť aj s elektrickou? Idem dajme tomu 60 a zatiahnem za tlačítko a normálne to začne vzadu brzdiť?
Březen 1, 20223 r Aj mňa to zaujímalo lebo raz som to skusil ešte na Passate B6 a skoro mi vybilo zuby. Tak ale bol gombík skúsim jemne zatiahnuť. Upraveno Březen 1, 20223 r od cayc
Březen 1, 20223 r Kdyz zatahnete za jízdy za elektronickou ruční brzdu auto plynule zastaví. https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/co-se-stane-kdyz-ve-200-kmh-zatahnete-elektronickou-rucni-brzdu-top-gear-to-zkusil/
Březen 1, 20223 r Jasne, ale keď jemne potiahnes bude jemne brzdiť zadkom, na očistenie kotúča paráda lebo klasicky brzdenim to nedáš.
Březen 1, 20223 r Vyskúšané v 100vke. Najprv to trhne silno potom ale brzdi len ako keby ste brzdili ručnou. Úplná pohoda.
Březen 1, 20223 r @cayc ok, diky ! .. ja tam jednou sahl omylem, jak jsem neco hledal a stihl jsem jen ten trhanec ... a nebylo to uplne prijemne ...
Březen 1, 20223 r Kľudne to môžete vyskúšať na začiatku to ale veľmi trhne, potom to je plynule. Na očistenie kotúča super. Ja ale mam na ňom hrdzu už mesiac a dole to nejde, nechcem trápiť ložisko teplom tak vymením kotúče a dosky za nové, ale dobre vedieť, v zime by to malo fungovať ako klasická rucka.
Březen 1, 20223 r Brzdi to na vsetky 4 kolesa,dokonca s podporou abs,ale ucinok nieje uplne 100%,ako ked slapnete na brzdu nohou.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.