dick Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Já to mám na 8 letém autě jako nové. Nicméně jestli dobře koukám, tak vidím na tom spojovacím šroubu otlaky od klíče, takže už tam byl zřejmě nějaký zásah...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Ten otlak na šroubu je vůbec divnej. Pokud vím, tak nikdo v servisu neměl důvod dveře sundávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 před 8 hodinami, Václav Š. napsal: ... jestli to nebude mít vliv na pevnost těch závěsů, když to nechám reznout. Než takový materiál prorezaví aby ztratil svou pevnost, tak to je na desítky let. Já bych ten pant přimáznul nějakou vazelínou, a to rezivění se pozastaví. Ale když jsem se pozorně podíval na obrázek, tak mě by víc znepokojoval plech na dveřích, kam je ten pant přišroubovaný. Těmi imbusy. Ten prach mě připadá trochu do rezava a v laku jakoby kvetoucí bublina. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Jsem podobného názoru, pevnost povrchová koroze rozhodně neovlivní. Nastříkat WDčkem a pak uvolněnou rez párkrát otřít hadrem. Nakonec na to nastříkat bílou vazelínu a hotovo, dále neřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 jipol57: Nene, bublina na plechu naštěstí není, to jen tak vypadá na fotce. OK, asi to tak udělám, aspoň si ušetřím nervy se servisem. Tedy WD, setřít a pak vazelína. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 (editace) Jojo dej bílou ve spreji, z té nevzlíná ten mastnej bordel a nelepí se na ni prach. Hned vem i to plastové aretační táhlo zavírání a nepřezeň to, stačí trocha.... :-) :-) :-) Editováno: 3. Srpen 2018, autor: dick 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.