jirka.obr Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Zdravím Chtěl bych se zeptat,mám špatný přední levý parkovací čidlo a zajímá mě jestli je potřeba vyměnit všechny přední a nebo jenom to vadný čidlo.Zajimavý je že už se mě stalo parkrát,když hodně pršelo že senzory šlapaly.Díky za odpovědi. Škoda octavia 2 combi,1.9 TDI 77KW,rv 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 A budeš měnit všechny žárovky,když praskne jedna?Já tedy ne a proto bych vyměnil jen jedno čidlo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Ptám se protože v servisu škoda mě řekli že musí nárazník dolu a všechny čidla se musí vyměnit jakoby sadu za sadu..Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Změň servis asi tě chtěj okrást,jinak by ti nemohli říct takovou blbost.Jedno čidlo v servisu stojí asi 1500Kč a ty by si jim zaplatil 4x víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Poradí mi někdo jake dát park. senzory do Octavky? Dobře, levně, rychle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 JasteR tady v bazaru prodává origa na OII... do číny bych nešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 v prostějově mám materiál a mohu i namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 4. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Nevíte někdo číslo dílu parkovacího čidla předního.Octavia 2,1.9 tdi,2007,combi.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Dá se dostat k přednímu levýmu senzoru bez sundání nárazníku abych ho vyměnil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 No já mám takovej pocit, že pokud je to domontovaná sada (byť z originálního příslušenství), tak se to mění celý, pač je to jeden díl, pokud je to z fabriky jde to po jednom. Pokud někdo dodělal to z fabriky tak to jde taky po jednom......... pochopitelně Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Já mam origo a potřebuju vyměnit levý čidlo a nárazník se mě sundavat moc nechce,náhradní čidlo mam taky..Zajímalo mě jestli to jde třeba přes mlhovku když jí vyndám atd.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 jj, dá, zalomíš trošku ruku a je venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 10. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Ok,za chvilku to pujdu prubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 a ještě dotaz jde takto vyměnit i střední čidlo přes mlhovku? teď ale nevím zda to pravé nebo levé to bych jestě přeskenoval znovu ale na 100% jeto to blíže ke středu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 jde vyměnit přes mřížku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Müller Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Zdravím, já už třeba pro 1 nefunkční musel vyměnit všechny 4ks za originál a samozřejmě za měsíc přestaly opět přední senzory fungovat čímž se vyřadily i zadní. Musím tedy znovu najít a koupit vadný senzor. Spíš mě rozčiluje, když koupím originál, že opět po čase nefunguje a že se automaticky při nefunkci předních vypnou i ty zadní. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Šik Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Dobry den nevite na kolik vyjde predni levy parkovaci senzor na skodu octavii 2 rok 2005. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Viz obrázek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Šik Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Ou dekuji .... no silena cena .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Zdravim, po umyti auta v mycke (s program umytia podvozku auta) mi prestali fungovat parkovacie senzory. Zapnu sa len obcas, asi raz z 15 pokusov. Inac zaznie len dlhy ton a tlacidlo parkovacích senzorov blika. Napojil som si auto na diagnostiku a vypisuje chybu na vsetkych 4 predných senzoroch: Skrat na kostru. Zadne senzory podla diagnostiky su bez chyby. Stretol sa uz s tym niekto? Kde hladat chybu? Kde najdem riadiacu jednotku pre predne senzory? Dakujem za rady. Matus O2 Combi 2008, pred FL, predne + zadne parkovacie senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Jednotka je jen jedna a je nad zadním levým kolem v kufru. Hledal bych chybu v kabeláži co je v předním nárazníku nebo v samotném konektoru co je u nádržky pro ostřikovač kde je spoj pro čidla do nárazníku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Ahoj h2o, dakujem za odpoved. Dnes rano som narychlo pozrel kde sa nachadza ten konektor ktory je u nadrzky pre ostrekovac pre predne senzory, ale nejako som ho nenasiel... je volne viditelny, alebo je niekde skryty? Urobil som par foto. Je ho na nich vidiet? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Bohužel ne, je ze předu na nádržce mezi motorky pro ostřikovače. Je třeba dát dolu nárazník ani od podběhu se tam nedá dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 nasiel som na nete toto foto... takze niektory z týchto konektorov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.