Leden 24, 20205 r Dovolil som si "nakonfigurovat" zelenu Dragon, zelenu Rallye, zltu Sprint, sivu Steel a cervenu Velvet :) Upraveno Leden 24, 20205 r od Cjoctavian
Leden 24, 20205 r Cervena pre bojlera a jedna komplet strieborna... Upraveno Únor 5, 20205 r od Cjoctavian
Leden 26, 20205 r Na sluníčku bude ten lak hezčí, s těmi koly to jde. 1.5 man kdo bude chtít zkusit ve čtvrtek benzín.
Leden 26, 20205 r No když vyjde úhlel pohledu takto .. mě to připadá jako přerostlá Scala. Ovšem zde to není pochvala. Myslím, že bude hodně záležet na zvolené barvě. Upraveno Leden 26, 20205 r od stanmar
Leden 27, 20205 r je fakt, že barvy, které slušely O3 ,tak nemusí nutně slušet té nové. Uvidíme, až se začnou objevovat i další barvy.
Leden 27, 20205 r Jsem zvědavý na reál srovnání modré Race nebo modré Lava.... z těch bych si chtěl vybrat. Ale jak psal @Habi001 , co slušelo O3, nemusí slušet O4...
Leden 27, 20205 r Mě se třeba Lava na OIV líbí ačkoliv to zatím nebylo na přirozeném světle. Marně ji asi na prezentačních fotografiích nemají. Upraveno Leden 27, 20205 r od stanmar doplnění textu
Leden 27, 20205 r Octavia II - zelená Island a byla velmi brzo vyřazena Octavia II FL - zelená Arctic, víc jsem jich viděl asi jen na verzi Tour Yeti - modrá Aqua, viděl jsem jich pár a končila ještě před FL Superb III - šedá Business, je jich dost málo Superb II - Rosso Brunello, je jich dost málo Superb II Combi - růžová Amethyst, skoro rarita Fabia II - oranžová Tangerine nepřečkala FL Roomster - modrá Ocean nepřečkala FL, i když jí bylo relativně dost Takže je otázka, jestli ta zaváděcí barva není takový hezký polibek smrti. Ale snad s výjimkou Roomsteru a SIIC musím říct, že to byly dobré volby.
Leden 28, 20205 r Autor Vím ze je to mimo téma ale pro zajímavost: Sourozenec Octavie: Seat Leon Ten Leon vypadá moc pěkně, jako obvykle bude z té trojice nejhezčí. Už se těším na kombi [emoji4]
Leden 28, 20205 r Osobně se mi zatím líbí nejvíce Octavia... ale je možné ze Leon bude více emoční... uvidíme jak nastaví i cenu...
Leden 28, 20205 r před 17 minutami, Roman Kušnír napsal: Osobně se mi zatím líbí nejvíce Octavia... ale je možné ze Leon bude více emoční... uvidíme jak nastaví i cenu... Zřejmě to bude podobné jako u O IV oproti O III. Bavil jsem se minulý týden s prodejcem Seatů na toto téma. Pro model Leon by to mohlo být klidně okolo 50 - 60 tisíc navíc oproti současné generaci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.