Z_Petr Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 před 15 hodinami, Jan R. napsal: Trochu nafocen sportovní paket, tlačítko el. odjištění kufru zevnitř zpět ve výbavě Style Sport LB Tak takhle bude vypadat má budoucí (až na DSG a některou výbavu, ale minimálně zvenku bude stejná), díky za odkaz na reálné fotky. Snad do zimy vychytají další mouchy... Škoda té šedé steel, ta by se k tomuto paketu hodila, ale ta bílá moon je taky hezká, aspoň ji na firemním parkovišti v záplavě modré lavy a šedé quartz rychle najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 https://www.auto.cz/nova-skoda-octavia-se-bude-vyrabet-i-s-1-6-mpi-u-nas-se-ale-neteste-135746 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z_Petr Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Koukám, že sedadla ve sport paketu jsou z materiálu ThermoFlux, který by měl být nějak funkční/prodyšný a neměly by se v létě tolik potit záda (zajímavé, že to není v ceníku ani konfigurátoru zmíněno), ale na diskuzích jinde si stěžovali, že se ten materiál docela rychle "ošoupe", nemáte s tím někdo zkušenost (třeba z Karoqa Sportline?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 Já dnes viděl poprvé Sport paket, Termoflux tam je, integrovaná opěrka hlavy, strop vypadá pěkně, ale dole místo chromu jsem čekal klavírovanou lištu a ona ta celá mřížka je z Active Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z_Petr Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 před 25 minutami, Jan R. napsal: Já dnes viděl poprvé Sport paket, Termoflux tam je, integrovaná opěrka hlavy, strop vypadá pěkně, ale dole místo chromu jsem čekal klavírovanou lištu a ona ta celá mřížka je z Active A co ta lišta okolo oken? V ceníku píšou, že je černě lakovaná, ale na fotkách to vypadá jako klasická guma z nižších výbav.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 To jsem si nevšiml ale že by to mělo lakovanou černě leskle jako BMW asi ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomN Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 (editace) Dnes jsem byl na aktualizaci SW (Laura) shodou okolností byla na mé vozidlo vyhlášena svolávací akce na update SW. Bohužel po předání ze servisu mi Škoda conect hlásí že je vůz offline :(. V servise mě odkázali na linku z vozu a tam na email.... WTF :(. Neřešil jste někdo? A ještě druhý dotaz, vážně není ambientní osvetleni v zadu????? Editováno: 26. Srpen 2020, autor: TomN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB85 Vloženo 26. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2020 V 24. 8. 2020 na 21:37, misiak.pb napsal: MB85 - Ja mam vypnute EcoTipy a okrem toho ze "zarad toto" a nohu z plynu a a rychlostne obmedzenia .. som iny hint nepostrehol ziadne okna ani nic podobne .. Dnes som absolvoval dlhsiu jazdu s viac zastavkami (uvadzam kvoli tomu,ze som viac krat startoval,cize system mal moznost sa restartovat a nie je to teda chyba jedneho zleho nacitania SW),tak som to schvalne skusal. Zo 4 pokusov s otvorenymi oknami mi 3x vybehla hlaska,ze mam zavriet okna,pricom raz mi vybehla nova hlaska,ze ich mam zavriet kvoli aerodynamike.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 MB85 - Zaujimave .. pri akej rychlosti ti to vyhadzuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB85 Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 před 3 hodinami, misiak.pb napsal: MB85 - Zaujimave .. pri akej rychlosti ti to vyhadzuje ? Vychadza mi to nad 50km/h,dnes rano po meste mi napr.nevyhodilo nic. Mozno to vyriesi update SW,ale ten budem podla moznosti riesit az pri prvej serviske. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 (editace) Ceník z 25.9., zákl.ceny stejné, u Active už je uveden světelný senzor, u ActivePlus rozjezd do kopce v ceně https://az749841.vo.msecnd.net/sitescscz/alv1/d8dd0b96-4eb8-492c-a1b6-a7c8bc0c2ee8/octavia-2020-08-25.29051fa496fe07c2c773b3932ab28026.pdf Editováno: 27. Srpen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Aktuální situace M13 Octavia - Na montáži se jede pod plán – 924 vozů a na výstupní kontrole – 1 540 vozů. Rozpracovanost nyní činí 7 726 vozů. (zdroj Škodovácký odborář) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Tady jsou protichůdné informace. Ještě nedávnu tu dotyčný psal, že linka jede na 110% a žádné problémy nejsou :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/skoda-auto-chysta-dalsi-rust-rekl-jeji-sef-schafer/1926400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 Pravdu ví asi jen Schafer a ti vyšší? Ale bylo by to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2020 ?? https://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-skoda-octavia-valcuje-evropu-v-lete-ukazala-zada-temer-uplne-vsem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Čau, nevíte jestli bude centrální airbag součástí voliteleneho paketu ochrana cestujicich nebo se bude objednavat zvlášť? Jinak škoda že nejde dokoupit bederní a loketní opěrka do výbavy active, bez toho to bude za trest :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Cilem je potrestat ty, co si nepriplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Sám jsem zvědav kolik Activů a 125 bude jezdit. Ten příplatek 60 (100 tis) opravdu vysoký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Vypadá skvěle, od kdy prodej nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 V ceníku jsou ergonomická sedadla v látce, myslím že za tu cenu dobrá nabídka: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 Toho času bohužel pro změnu opět z ceníku vypadly. Jsem zvědav na živé setkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 před 13 hodinami, Martab napsal: V ceníku jsou ergonomická sedadla v látce, myslím že za tu cenu dobrá nabídka: Ty ale asi, dle fotky, nemají vysouvací opěrku nohy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2020 @LukášCBR Podle popisu tam nastavitelná hloubka sedáku je: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.