Jan R. Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Pro děti tedy ne ? 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Mam dite i svetlej interier.. naprosto bez problemu se to cisti, jen to clovek vidi drive, nez na tmavem, jinak je to uplne stejne.. pokud clovek neni cune, tak svetly interier neni problem Kazdopadne ten svetlej intros je za mne mnohem hezci jak ty tmave varianty, co tu nekdo daval. 2 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 před 8 hodinami, bojler napsal: Columbus je jedna z veci, ktere mne do zakladu nepasuji. Puvodne jsem si myslel, ze dojde pozdeji k jeho amputaci a snizeni ceny. Ze byla misto zavadecich paketu zvolena strategie "dat do zakladu a pak se uvidi". Ale z Ambition neni moc co amputovat. Jo bude to zajímavé. Tak o ty LED, autoAC, Alu, dvouramen.multi volant, virtual kokpit, dešťák to zřejmě osekají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 M_ike: také jsem se původně béžového interiéru bál a naprosto v pohodě. Ten interiér to navíc hezky oživí a jakoby posune o level výše... 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 před 19 minutami, Jan R. napsal: Pro děti tedy ne ? Nemyslím, pokud to bude v kůži, tak vůbec žádný problém. Mám se světlými interiéry dlouhé zkušenosti, paradoxně lépe udržovatelné, než ty tmavé. Teď mám po dlouhé době tmavý v LK, a dost mě to s.re... :-( To je obvyklý omyl těch, co nikdy světlý neměli. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodax Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Mě překvapilo i v konfigurátoru, že v případě kůže je i horní polovina palubky světlá, ale v případě látkových sedaček ne. Stejně tak na úplném začátku konfigurátoru byly světlé jen posedové části sedaček a ne celé, jak je to aktuálně. Tak jsem zvědav co dorazí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 (editace) Dneska jsem v ní seděl.Rychlé zkouknutí na skladu.Na dveřích nahoře měkčený plast.U repro tvrdý plast.Na palubovce něco jak jak látka,ale příjemné na dotek.Větší virtuální kokpit,jak rozměry,tak rozlišením.Zadní dveře jdou moc vysoko,ale výška jde nastavit.Nový volant se mě líbil.LED Matrixy na Coming home svítili pěkně.Combi bylo v barvě Modrá Láva. Nový volič automatu super a nový klíč pěkný. Editováno: 22. leden 2020, autor: Dixik2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Pro děti tedy ne [emoji16] V této kombinaci je to moc hezké! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Souhlasím, vypadá to skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Jj naživo fajn, auto to podzvedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Mne sa paci ze v bezovej verzii su rozbite velke bocne plochy dveri kombinaciou dvoch farieb, napr v Superbe je tej bezovej prave na dverach az moc. Aj v Kodiaqu je to lepsie. Za mna bezova pekna, ale nesmie sa to prehnat. Je to samozrejme vec estetiky resp. individualneho vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Přesně jak píšeš, protože mi se to naopak moc nelíbí [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Chlapi, (a dámy) další předváděčka... nakombinovaná se zvýhodněním při využití úvěru od Škofinu za 599 900 Hotově 619tis Style Combi - Předváděčka + ŠkoFIN za 599 900,- 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 hele psal jsem ti to už a píšu to znova..... "Předváděcí vozidlo, má SPZ K odběru 7/2020, najeto cca 15.000km" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Včera jsem prohlížel tuhle: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBJJ9NX9LY006378 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Nebo tahle: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBJJ9NX3LY006554 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 (editace) Před hodinou, Dixik2 napsal: Včera jsem prohlížel tuhle: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBJJ9NX9LY006378 Dát skoro mičudu za ojetou Octavii je solidní. Editováno: 23. leden 2020, autor: Sabiza 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Mj. důsledek likvidace LK provedení [emoji53] Myslím, že to automobilka možná v budoucnu přehodnotí.Osobně bych si další Oktu bez LK vybavy již nekoupil, a postavit takovou výbavu v současných stupních výbavy bude vytvářet cenové paradoxy vedle vyššího Superb modelu. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Taky bych se přimlouval za L&K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 před 8 hodinami, Hurikan88 napsal: hele psal jsem ti to už a píšu to znova..... "Předváděcí vozidlo, má SPZ K odběru 7/2020, najeto cca 15.000km" Ahoj, vim.... a věř i mi, že to ve skutečném světě chodí i jinak... ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 LK je zlikvidovana globalne alebo len na ceskom trhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Globálně, mluvili o tom, že minimálně do uvedení další generace Superbu nebude, prý by mu moc "lezla do zelí"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Údajně finální podoba OIV RS a Scout. Převzato od Igora z OctaviaClubu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 23. leden 2020 Sdílet Vloženo 23. leden 2020 Na OC clubu je i zezadu a Scout. EDIT: tak uz jsi doplnil a prispevek upravil No a k RS. Moc hezky, jen ty kola nic moc. Jenze co z toho, kdyz benzin opet nebude 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 https://login.mailguide.cz/Storage/Campaigns/4151/Attachments/200124_Tiskova_zprava.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.