Publikováno Červen 28, 201411 r ahoj omlouvám e jestli zde už takové téma je, ale nenašel jsem to - po podřazení při svižné jízdě se mi rozsvítila kontrolka EPC a motor začal jít v nouzovém režimu, po dojetí domu cca 2km jsem chcípnul a po nastartování svítila pořád a po chvilce se rozsvítila i kontrolka řízení výfukových plynů -> co to může být ? Upraveno Červen 28, 201411 r od Lenny93
Červen 29, 201411 r Autor tak diagnostika se dnes nekonala takže zítra telefon na servisní centrum a doufám, že to bude jen nějaká prkotina
Červen 30, 201411 r Kvôli KN filtru to núdzového režimu nepadne (sám ho mám), ale ten blow-off môže byť dôvodom. Ak to vrátiš späť do sériového stavu, tak to bude servis riešiť, dovtedy určite nie.
Červenec 1, 201411 r Autor proč s životností ? .... dle přejímacího technika je problém v poruše plynového pedálu, což je dle jeho slov u rapidu celkem běžná závada
Červenec 1, 201411 r vice detailu k te zavade plynoveho pedalu prosim nemas? diky Upraveno Červenec 1, 201411 r od pusher...
Červenec 1, 201411 r Myslím s tím KNkem.Dál to rozvádět nebudu. To sme radi, takto je tvoj príspevok oveľa hodnotnejší.
Červenec 1, 201411 r Autor jo takhle, nevěděl jsem k čemu to patří k pedálum mi nic víc neřekl a závada nakonec byla úplně jinde -> vypadlá svorkovnice od snímače tlaku turba
Červenec 2, 201411 r jo no, tak hlavne, ze technik hned odhalil , ze to je, u Rapida velmi casta, zavada plynoveho pedalu.
Leden 8, 201510 r Kámoš si tak taky dal KN filtr(ten kuželový-umistěný v origo kaslíku,ale bez víka) a bez problémů.
Duben 15, 201510 r vice detailu k te zavade plynoveho pedalu prosim nemas? diky Tady máš podrobnosti ve vláknu tuhost plynového pedálu http://forum.skodahome.cz/topic/129365-tuhost-plynového-pedálu/?p=2037218 Servisní akce 20V4 plynový pedál
Duben 19, 20178 r Ahojte, mám necelých 10 dní Rapida Freshe s 1.2 TSi 66kW a chtěl bych se zeptat. Při otočením klíče do polohy žhavení mi svítí kontrolky EPC a výfukových plynů. Po nastartování ihned zmizí, stejně tak po dobu jízdy se neobjevují. Čistě jen před startem. Je to třeba řešit v servise ? Přikládám obrázek a děkuji za informaci
Duben 19, 20178 r Četl, četl Jen jsme se chtěl ujistit. Bývalá kára byla FI v SDi motorizaci a nezůstavalo svítit při žhavení vůbec nic. Tak se raději ptám zde na fóru, než otravovat lidi v servise po telefonu či osobně. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.