Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...
Vloženo

Dotaz: když mam cenovou nabidku na Karoqua ze dne 18.10. která dle papíru platí do 1.11. Ale dnes se změnily ceníky (auto by vyslo cca o 16 000 dráž). Musí mi prodejce auto dát za cenu, kterou mi předtím nabidnul? Protože objednavat jej půjdu teprve 23.10. Když uz bude platit ceník nový... diky za názory

Vloženo
V 19. 9. 2018 na 12:34, lubomir.kozak napsal:

Poradí mi prosím někdo kde bych si mohl Karoqa půjčit například na víkend na vyzkoušení? Vážně o něm uvažujeme, ale každý dealer Škoda mi nabízí pouze svezení s prodejcem, nikoliv zapůjčení. Ideál Mladá Boleslav, Jičín.

Zapujčení Karoqa mi nabízeli v Boskovicích. Buď na hodinu v týdnu nebo na celý víkend. Nevyužil jsem toho, protože bych byl zbytečně nalomenej. :) 

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Ahoj škodováci.

Chci si koupit nové auto a přemýšlím nad Škoda Karoq Sportline. Dilema mám, jestli zvolit 1.5 TSI nebo 2.0 TDI, oboje manuál. Převažuje cesta do práce na trase Přerov - Brno a zpět. Ujedu ročně celkově okolo 25 000 - 30 000 km. Každého by automaticky napadlo, že jasně diesel, ale je to opravdu tak jasné? Vozidlo plánuji používat po dobu záruky, tj. 5/150000 km. Díky za Vaše poznatky.

Vloženo

JJ díky, nakonec to bude 2.0 TDI, ale co mě štve, že 4x4 je jen ve spojení s DSG, což nechci + za případné navýšení o 100 000,- mi to taky nestojí...škoda, u Kodiaqu jde zvolit 2.0 TDI manuál s 4x4, jenže u Karoqu ne. :-(

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Tak s tím koronavirem tak trochu utichla aktivita na fóru, že? Ani v hospodě u Karoqa nikdo rok a půl neseděl. Vlastně hospody jsou zavřené...? Já s Karoqem také moc nejezdím vzhledem ke zdravotní situaci a protože patřím do ohrožené skupiny. Ani autosalóny prý neprodávají... Tak mě napadlo, že ho nabídnu někomu kdo auto hodně pořebuje a nemá kde koupit? Jak vypadá a jak je vybaven se lze dočíst na jiném místě v příspěvcích. Je v 5 leté záruce, má po prvním servisu a najeto pouze 7500 km.  Stojí ve zděné garáži a v zimě nejezdil. Má někdo zkušenost kde nejlépe inzerovat? Za reakce děkuji.

• o 1 rok později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím, možná ten dotaz sem nepatří ale pomozte mi se rozhodnout, chci si pořídit nový vůz a to Kamika ale žena pořád trvá na Peugeot 2008. SUV. Cenově je to zhruba stejné. Moc děkuji. 

Vloženo

Ano 2008 mám prolezlou a řídil jsem ji a překvapilo mě co ten 3 válec 1.2. 96 kW umí. Na rozjezd vystřelí jak blázen. A  Kamika jdu zkoumat zítra , mám objednanou i zkušební jízdu. Pak napíšu. Ale Kamik je prostě hezčí podle mě.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...