miklisek Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Mě nabízeli zapůjčení jakéhokoliv auta na víkend v Autosalonu Boura v Činěvsi. Ale jezdím tam z autem na servis takřka od mimina, tak možná proto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 přesně tak, pokud nebudeš mít nikde závaznou objednávku, tak ti auto nikdo nepůjčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Dotaz: když mam cenovou nabidku na Karoqua ze dne 18.10. která dle papíru platí do 1.11. Ale dnes se změnily ceníky (auto by vyslo cca o 16 000 dráž). Musí mi prodejce auto dát za cenu, kterou mi předtím nabidnul? Protože objednavat jej půjdu teprve 23.10. Když uz bude platit ceník nový... diky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 cenu ti držet nemusí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Tak tak... dneska jsem tam byl a budou zdrazene vsechny auta, které budou fakturovane po 26.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 V 19. 9. 2018 na 12:34, lubomir.kozak napsal: Poradí mi prosím někdo kde bych si mohl Karoqa půjčit například na víkend na vyzkoušení? Vážně o něm uvažujeme, ale každý dealer Škoda mi nabízí pouze svezení s prodejcem, nikoliv zapůjčení. Ideál Mladá Boleslav, Jičín. Zapujčení Karoqa mi nabízeli v Boskovicích. Buď na hodinu v týdnu nebo na celý víkend. Nevyužil jsem toho, protože bych byl zbytečně nalomenej. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Ahoj škodováci. Chci si koupit nové auto a přemýšlím nad Škoda Karoq Sportline. Dilema mám, jestli zvolit 1.5 TSI nebo 2.0 TDI, oboje manuál. Převažuje cesta do práce na trase Přerov - Brno a zpět. Ujedu ročně celkově okolo 25 000 - 30 000 km. Každého by automaticky napadlo, že jasně diesel, ale je to opravdu tak jasné? Vozidlo plánuji používat po dobu záruky, tj. 5/150000 km. Díky za Vaše poznatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Co řešíš? Ekonomiku provozu? Hoď to na kalkulačku a budeš mít jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Spíše projev vozidla na silnici spolu s ekonomikou. Kalkulačka ohledně ekonomiky zvýhodňuje diesel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Jestli budes jezdit z Prerova do Brna po dalnici, jakoze asi ano, porad jeste bude benzin zravejsi pri vyssich rychlostech. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 JJ díky, nakonec to bude 2.0 TDI, ale co mě štve, že 4x4 je jen ve spojení s DSG, což nechci + za případné navýšení o 100 000,- mi to taky nestojí...škoda, u Kodiaqu jde zvolit 2.0 TDI manuál s 4x4, jenže u Karoqu ne. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Dokud to budou lidi kupovat (a ještě si za to připlácet), nic se nezmění. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
resident Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Karoq´=T-Roc? protože Kodiq se s Touareqem srovnávat nedá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Tak nějak takhle, ne? Kamiq bude obdoba T-Cross Karoq je oproti T-Roc Kodiaq má nejblíže k Tiguan Allspace Touareg nemá u Škodovky žádné dvojče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Kromě Tiguanu Allspace není vlastně žádné přímé dvojče. T-Cross má o cca 9 cm kratší rozvor než Kamýk. T-Roc o 5 cm. Každé z těch aut je trochu jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
resident Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Ale zas budou vybavenější,vychytanější a preciznější,ne? VW chce mít své modely na prvním místě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 Zaměření je jiné. Je potřeba si to projít osobně a zjistit, co ti vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
resident Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Tak je pravda,že VW Allspace mi přijde tužší a materiálově v interiéru kvalitnější než Kodiaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beranek Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 Tak s tím koronavirem tak trochu utichla aktivita na fóru, že? Ani v hospodě u Karoqa nikdo rok a půl neseděl. Vlastně hospody jsou zavřené...? Já s Karoqem také moc nejezdím vzhledem ke zdravotní situaci a protože patřím do ohrožené skupiny. Ani autosalóny prý neprodávají... Tak mě napadlo, že ho nabídnu někomu kdo auto hodně pořebuje a nemá kde koupit? Jak vypadá a jak je vybaven se lze dočíst na jiném místě v příspěvcích. Je v 5 leté záruce, má po prvním servisu a najeto pouze 7500 km. Stojí ve zděné garáži a v zimě nejezdil. Má někdo zkušenost kde nejlépe inzerovat? Za reakce děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 @Beranek sauto, sbaraz, bazos. Spíš bych ale zajel třeba do áček, co jsem tady koukal, tak nabízejí poslední dobou dobrý peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 T-Roc je mini auticko proti Karoqu.Vim kde maji skladovky Karoqu a davaji i slevy ale jde o pred FL verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Zdravím, možná ten dotaz sem nepatří ale pomozte mi se rozhodnout, chci si pořídit nový vůz a to Kamika ale žena pořád trvá na Peugeot 2008. SUV. Cenově je to zhruba stejné. Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Není nic jednoduššího, než obě auta prolézt, projet se. Škodovka ale pojede lépe, bude lépe zpracovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 2008 mi prisla o dost mensi nez Kamiq, ve vsech jsem sedel..ale pokud to bude auto jen pro ni tak 2008 je primo pro zensky....aspon budes mit doma klid:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 Ano 2008 mám prolezlou a řídil jsem ji a překvapilo mě co ten 3 válec 1.2. 96 kW umí. Na rozjezd vystřelí jak blázen. A Kamika jdu zkoumat zítra , mám objednanou i zkušební jízdu. Pak napíšu. Ale Kamik je prostě hezčí podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.