Přejít na obsah

Praskající hlavy válců 1,6TDI


koyota

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, 

 

bavil jsem se s kamarádem servisákem a říkal mi, že u jednašestek docela často praskají hlavy válců. Sám osobně pracoval na jedné, ale vezl ji na zkoušku těsnosti a v nejmenované firmě mu sdělili, že "jednašestka? klasika, to bude prasklý". Máte s tím někdo zkušenosti? Jednalo se o Rapid 2014 1,6TDI 77kw, najeto cca 80tis. km. I co se týká zkušeností (u nás ve firmě, od kamaráda pracujícího v dealerství VW, internet, kamarádi) jsem považoval tento motor za spolehlivý a proto jsem ho také zvolil. 

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravím, to byl můj rapid v Kopřivnici , bohužel jsem tu zkušenost měl, voda se začala ztrácet v cca 60 000km a později to začalo padat do nouzového režimu, oprava :nová  hlava válců, nové turbo , chladič egr .....ve škodovce samozřejmě nic neuznali , protože záruka byla na 60 000 není 4 roky, na reklamaci jsem s tím šel asi v 75 000 km , k autu se chovam Jako k miminu ale i přesto mě bohužel potkala tahle nepříjemná porucha 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...