Publikováno Červen 24, 20178 r Dobrý den, chtěl bych zjistit jakou má moje auto barvu. Mám k dispozici 4-číselný kod 9901 s doplněním BA, který jsem vyčetl z kufru. Je zde nějaký program, kterým bych mohl původní barvu určit? Díky Upraveno Červen 24, 20178 r od Pepa Smolík
Květen 19, 20205 r ahoj mam na stitku dve cisla pod sebou. Je to superb I 2004 rok. AV3 9201 v tp jen seda metaliza jake je to cislo barvy dekuji
Květen 19, 20205 r před 6 hodinami, LiveBomb napsal: 9201 A neni ti spis barva interieru. Je to opravdu lak? Podle tohodle cisla by to melo byz bezova sahara. Ale je tonspis ta seda metaliza jak je psano v tp. Prikladam stitek a foto barvy.
Květen 19, 20205 r Superb na tvojej fotke je podľa mňa béžová Sahara tak ako je aj názov farby.. veď si kukni google.. napr. jeden z prvých linkov: https://www.drive2.com/r/skoda/superb/527066293010957880/ Upraveno Květen 19, 20205 r od brrrrm
Duben 15, 20214 r Zdravím, tak tohle by mně taky zajímalo, jaká barva to ve skutečnosti je. V TP zapsáno "modrozelená - základní". Že by tomu odpovídala "L66B"? Foto vozu přikládám.
Únor 22, 20223 r Dobrý den. Potřeboval bych pomoci s určením barvy. Mám Combi s rokem výroby 2004 (facelift). Štítek v kufru pod kobercem vedle rezervy je už v takovém stavu, že z něj nic nelze vyčíst. Pohledově je auto stříbrné. Ve velkém TP mám napsáno jen Šedá-Metal. Děkuji.
Únor 22, 20223 r Servisní knížku se štítkem nemáš? Do TP se kód barvy nikdy nepsal. V AS by asi barvu dle VIN mohli zjistit.
Únor 22, 20223 r před 1 hodinou, ben06 napsal: Servisní knížku se štítkem nemáš? Do TP se kód barvy nikdy nepsal. V AS by asi barvu dle VIN mohli zjistit. Vozidlo v podstatě celou dobu jeho provozu používal autoservis (neautorizovaný) jako své náhradní vozidlo pro zákazníky, čili servis si na něm dělali sami a servisní knížku to asi nikdy nemělo. před 30 minutami, Dula napsal: https://www.vzorniky.eu/skoda-fabia-prvni-generace-2000 Tak tady podle toho přichází v úvahu jen Stříbrná diamantová metalíza 1B1B.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.