Galaxy64 Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Netušíte někdo, k čemu je toto v kufru HB? Je to i na protilehlé straně, zrcadlově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Na zadní plato a můžeš si na to položit nějaký věci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 2. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Nojo, opravdu, taky jsem se mohl podívat do návodu a neptat se zbytečně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Ahoj, jedna se o téma kufr takže...chci se zeptat čím nejlépe vyčistíte podlážku kufru? Nejakym pripravkem na tepichy nebo cim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Mám tam starou deku, bordel z ní vyklepu, popřípadě ji vyperu. Podlaha kufru je stále jako nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Používám gumovou rohož a koberec pod ní vždy vysaji vysavačem s elektrickou hubicí (rotační kartáč) a není problém ani u staré F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Hoši to ste mi moc nepomohli Čím byste to vyčistili kdyby ste to tam neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 Uplně stejně, v druhém autě žádná vana není a vysavač s tím kartáčem si zatím se vším poradil. Ale pokud je tam nějaká skvrna, tak asi bych použil nějaký přípravek na sedačky, nebo mokré čištění by to z toho mělo dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.