PavkaKorčagin Vloženo 17. Červenec 2017 Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Tak skoro rok mi ležely kastlíky doma a nevěděl jsem jak je zdárně namontovat. Inspiroval mě držák deštníku, mám dojem, že do Rapida. Editováno: 17. Červenec 2017, autor: PavkaKorčagin 1 Citovat
Sir_Jarek Vloženo 8. Únor 2018 Vloženo 8. Únor 2018 Perfekt taky by se mi šikly, super nápad s upevněnim Z jakýho auta jsou a co za ně chtěli? (já kupoval na bejvelou F1 nový origo á 260,-Kč, luxus). Ta páskovina je z jakýho materiálu - drží jen na ní? Citovat
PavkaKorčagin Vloženo 8. Únor 2018 Autor Vloženo 8. Únor 2018 Ten pásek je z duralu a drží to jen na něm. Kastlíky jsou do "Jetiho". Kolik stály si už nevzpomenu. Levná věc to rozhodně není. Citovat
Sir_Jarek Vloženo 8. Únor 2018 Vloženo 8. Únor 2018 Dík za info. Já mám doma ještě ty plasty, co byly místo těch schránek, co jsem kupoval a montoval na F1. Zejtra to musim poměřit (od pohledu se mi zdály moc vysoký, ale kdyby byly schránky co nejníž...), zatim jsem to ani nezkusil - při představě, že bych je chtěl nějak komplikovaně dopasovat na sedačku - jelikož mě nenapadlo je uchytit takto geniálně - přitom jsem zvažoval i nákup držáků na deštníky místo kaslíků, páč v tomhle autě fakt neni kam co odložit. Citovat
Sir_Jarek Vloženo 12. Únor 2018 Vloženo 12. Únor 2018 (editace) Tak schránky z F1 tam nepůjdou - šířka paráda, ale mají na vejšku 175mm, což je žel už moc - sice by se vešly, ale překážely by si navzájem s tou tyčí aretace sedadel. Foto stejně velkého plastu, co byl původně v naší F1 místo schránek: Jo a kolik za ty Yeťácké chtěli? Editováno: 12. Únor 2018, autor: Sir_Jarek Citovat
jandis Vloženo 11. Červen 2019 Vloženo 11. Červen 2019 Skvělej nápad i uchycení. Díky za inspiraci. Yeti má kastlík vysouvací, tyhle vypadaj, že jsou ze superba. Citovat
PTiCA Vloženo 8. Listopad 2021 Vloženo 8. Listopad 2021 Super napad ale u verze iV je pod sedackou uz baterka a je tam misto pouze na držák reflexní vesty Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.