Přejít na obsah

Vrzání u levého sloupku


Raju

Doporučené příspěvky

Pred casem se mi zacalo ozivat dost neprijemen vrzeni nekde z prostotu kolem leveho sloupku. Staci jet po mensich nerovnostech a je to dost neprijemne. Sundal jsem plasty na zadnich, prednich dveri, dokonce i na sloupku a nic. Stalo to bylo slyset.

Nemel nekdo podobny, nebo dokonce ten samy problem? Na prave strane to nic takoveho nedela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus "pomackat" tapecirung nad tesnici gumou + kolem hornich madel.. U me pekne krupe. Vypodlozil jsem ho rozstrihanyma prouzkama z karimatky a mam pokoj. Vse zacalo desnym vedrem o prazdninach, kdy strecha(to co je pod tapecem) zmekla a pak vzdy vlivem chladnejsiho pocasi ztvrdla a tak porad dokola. Taky se mrkni, jestli Ti nevrzou zamky, ty kdyztak staci prostriknout WDckem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred casem se mi zacalo ozivat dost neprijemen vrzeni nekde z prostotu kolem leveho sloupku. Staci jet po mensich nerovnostech a je to dost neprijemne. Sundal jsem plasty na zadnich, prednich dveri, dokonce i na sloupku a nic.  Stalo to bylo slyset.

Nemel nekdo podobny, nebo dokonce ten samy problem? Na prave strane to nic takoveho nedela.

Me zase vrze dvojite tesneni ve dverich a je to dost neprijemne. Kdyz jsem to zkousel mazat tak to bylo jeste horsi. Budou to menit tento tyden, tak jsem zvedav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...

Zdravim, nové téma zakládám z toho důvodu, aby si toho všimlo co nejvíce lidí, je to problém u mraků octávek.
Nyní k problému. Při nizších otáčkách, či při sešlápnutí plynu se v okolí levého A sloupku ozývalo typicky nechutné vrčení plastů.
Způsobuje to ve skutečnosti kryt skříňky, ve které jsou uloženy pojistky. ( po otevření dveří z boku palubovky ) Podloženo samolepícím gumovým páskem v každém roho.
Snad tím ušetřím mnoho nervů lidem, kteří vrzání plastů nesnáší tak, jako já. Zbytek vrzání ostatní plastů vyřeším do konce měsíce. Koupí Superbéčka. Mějte se. :kol-47:

Editováno: , autor: David Š.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím. Mám podobný problém. Něco mi vrže, či resonuje u levého sloupku. Zvuk se projevuje pouze při cca 1,8 - 2,5tis otáček. Jde to jakože z rohu slopku skoro už u skla. Vyndal jsem veškeré plasty z palubky, co vyndat šly, ale stále takový (zdá se mi kovový) zvuk (vrčení, drnčení). Je to hra na nervy Dost nepříjemné. Neměl by někdo nějakou radu, čím by to mohlo být?

 

Moc děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ja som mal podobný alebo možno aj ten istý problém, neustále pri väčších nerovnostiach na ceste a nižších otáčkach motora mi niečo rezonovalo vpredu akoby od pravého stlpika poza budíky, zistil som že v tom mieste je voľná palubovka a drnčalo to. Napchal som trochu molitanu do škáry medzi predným (čelným) sklom a palubovkou, no a zatiaľ je ticho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...