jacob111cz Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Mam octu 97, a mam k tomu dalkove klasicka takova ta cerna kobra takove vajicko nebo jak to popsat ...dva sede knofliky jeden veci druhej mensi...no a normalne sem dycky kdyz sem dlouho drzel tlacitko pro otevirani na DO tak sem si tim stahnul vsechny okynka a kdyz zavirani tak zase zavrel....ale nejak to prestalo fungovat... zacalo to stejny den jako sem tam montoval autoradi ktere tam slo opravdu na fest, protoze ti magori ze skodovky tam nenechali dostatek mista pro radia ktere maji jaksi vic konektoru.... je tedy mozne ze sem tam skripl nejaky kabel ktery to zarizuje nebo tam nic takoveho nevede a je to jen nahoda ze se to pokazilo ten samej den ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 jo a taky mi prestala blikat kontrolka cervena ve dverich u ridice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Máš špatně zapojené autorádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 aha ..a co presne ?? muzes mi to prosimte pospsat kde by mohla byt chyba ??? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 9. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2006 Dával jsi to tam sám? Jestli tam bylo origo radio a teď je tam jiný než origo a nezměnil si zapojení konektorů a fantomový zapojení anteny tak to bude tím. Schema zapojení je tu někde na webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob111cz Vloženo 10. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2006 jo daval sem to tam sam....mel sem tam dane nake obyc co sem si tam daval taky sam a jelo to OK a pak sem ho menil za JVC chameleon a je pravda ze s pripojenim treba anteny sem mel problem ...byl tam jiny konektor a nejak sem to tam spytlikoval....najdu to schema a mrknu na to az bude cas....diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 Mám Octavii RS, rv 2001. Když zamykám klíčkem a podržím ho v poloze zamknout tak se mi zavřou okna, lze to takto udělat i pomocí orig dílkového ovladače? Nebo to funguje jen na klíček. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jde to přeprog.komfortky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 jde to přeprog.komfortky Něco více k tomu? Že bych skočil přes kopec do Štramberka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 skoč,dozvíš se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 9. leden 2007 Sdílet Vloženo 9. leden 2007 skoč,dozvíš se Tak kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Švéda Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Chtěl bych stahovat okna dálkou, ale nemůžu nikoho sehnat kdo by to udělal, pár lidem jsem psal. Typuju, že se musí vypájet nějakej integráč a přepsat to, tak se do toho nikomu nechce. Netušim jak moc je to složitý. Jedná se o jednotku 799 AH. Samozřejmě to nechci zadarmo, jen nechci mít ty "konvenční" vystřelováky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 umím to přepsat v komfortce softwarově.. Humpolec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 A nepomohlo by ti toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 nepomuže, verze MKM Lite 1.20 je omezena na vozidla s komfortními jednotkami řady 1C0 959 799, tedy jednotky tzv. 3.generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 umím to přepsat v komfortce softwarově.. Humpolec.. Myslíš tím tedy, že dokážeš nakódovat aby se po zamknutí dveří centrálem třeba zatáhly všehny okna ??? Do humpolce to mám kousek a docela bych měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 29. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2017 . Mám O1 combi 1.6 75kw 2006 a potřeboval bych nastavit, aby se mi okna stahovaly a zajížděly přes dálkové ovládání. Byl jsem s tím v Brně ve škodovce, ale tam jim to nešlo. Není tady někdo z Brna a okolí, kdo by mi to nastavil? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavell28 Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 Zdravim, ví někdo jak udělat u Octavie 1 stahování oken klíčem na dálku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.