Olda Homola Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Tohle jsem našel včera na FB, docela mne po pobavilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 https://forum.skodahome.cz/topic/123630-moje-denim-střela/?do=findComment&comment=2258455 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 před 20 hodinami, Olda Homola napsal: Tohle jsem našel včera na FB, docela mne po pobavilo. zrovna předevčírem kolega jednu I30 naboural...shodou okolností cca 0,5km od autorizovaného servisu, kterej jsme ještě k větší shodě náhod stavěli...prej má promáčklé akorát plechy...auto jsem neviděl...čekací doba opravy...."až 2 měsíce" a to se vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 To bych dal do vtipů Fakt kvalitní matroš maj k obědu v Hjundéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Homola Vloženo 24. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 ciwe, ten Petrrr je dobrý máslo. Moje O2FL měla za celých 7 let jen měněnou lambda sondu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.