remus1 Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Prosím o radu. Nehřeje sedadlo spolujezdce. Když zapnu u řidiče tak hřeje perfektně. U spolujedce je ovšem i na pětku ohřáté jen hrozně slabě. Myslím, že by to mohlo být relátkem, ale za prvé si tím nejsem úplně jistej a za druhý nevím kde ho hledat abych ho zkontroloval. Dík za všechny rady..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Otmar Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 já mám totéž ale opačně,nejde u řidiče,schéma najdeš taky na www.octavia.profitux.cz což ti zjevně nepomůže tam to funguje jak má,podle mne je přetržený odporový drát ve výhřevu ale jak k němu?....??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remus1 Vloženo 11. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2006 Relátkem to asi nebude. Když zapnu vyhřívání tak je slyšet jak cvakne. Asi to bude v drátech sedadla . To bude, ale asi problém, protože se mi nechce rozdělávat. Pokud ho dudeš rozdělávat tak to nafoť a dej sem fotky. Kdyby nehřálo sedadlo řidiče tak už ho mám rozdělaný, ale do toho druhýho se mi vůbec nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenyk Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Přátelé,půl dne tady čtu různé problémy s vyhřevem sedaček ale ten můj jsem nikde nenašel.Jde mi o to,že pustím výhřev a chvilku topí,chvilku netopí.Navíc všichni tady říkají že při otáčení se má z pod volantu ozývat cvakání a buď jsem hluchej nebo není nic slyšet.Čím by to mohlo bejt že chvilku topí a pak přestane a za chvíli zas topí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Nejspíš proto, že když natopí na určitý stupeň(pot. ovladače), relé rozepne a začne znovu topit až když se podkročí teplota, kdy relé znovu sepne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenyk Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 No Radku nevím, topí to, (a to si myslím, že to topí nějak málo) pak to třeba pět minut vůbec nehřeje a zase to začne topit,a topí třeba pět minut a deset minut nic a tak pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Jako že to úplně vychladne ??? Rele na to nemá vliv, předpokládám, že ovládání funguje tak pravděpodobně čidlo teploty........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenyk Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 No jo,úplně to vychladne,a pak chvíli topí a znovu vychladne a pořád dokola a navíc dělaj to obě,som z teho volaaký zmetený sůdruh generál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Koukám je nás víc.Dořešil jste někdo ten problém se sedačkou?Mě nehřeje u řidiče relé cvakne ale sedadlo je stále studené.U spolujezdce hřeje pěkně.Když jsem projel chyby vag comem nic to nenašlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 zkus změřit v konektoru pod sedačkou, jestli tam jde proud, jestli jo tak je to v dečce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 zkus změřit v konektoru pod sedačkou, jestli tam jde proud, jestli jo tak je to v dečce... No myslím, že by měl jít změřit odpor pouze na tom drátu. Záleží na tom, kolik má. Chtělo by to zjistit, jaké to jsou kontakty .. kdo tomu rozumíte, tak se když tak mrkněte. My v zimě přežívající dějujeme ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uza Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Poprosím kámoše ze škodovky zda by na to se mnou o víkendu nemrknul.Kouknu se na zapojení měl bych ho mít ve schematech od auta.Pak vám sem dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.