wirer Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 pokial viem, nic take neexistuje, F3 asi nie je zaujimava pre vyrobcov. jedine skusit vyrobit doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghkim Vloženo 4. leden 2022 Sdílet Vloženo 4. leden 2022 Tak dík aspoň za potvrdenie že to nie je, nemusím hľadať. Tak na to si naozaj netrúfam vyrobiť si to sám. Možno ak sa naskytne z nejakej havárky. Ak by ten plast nebol rozbizý a ak by bol presah za ten strieborný rámik možno by som to skúsil vyrezať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanečko Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 V 28. 9. 2017 na 10:59, milanxx napsal: Active nemá tú lištu. Je to jednoliaty výlisok. Takže sa musí meniť celá maska. A pri štýle to je klap klap. Len musí asi dole nárazník. Nemusí ide to aj bez demontáže naraznika. Len to vycvakaš ,ale už ho nepoužiješ druhykrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) @milanečkoSi mě vyděsil. A tože jsem před 4 lety psal slovensky. A tím nárazníkem jsem tehdy myslel masku. Editováno: 14. leden 2022, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanečko Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 před 20 hodinami, milanxx napsal: @milančekSi ma vydesil. A tože som pred 4 rokmi písal slovensky. A tým nárazníkom som vtedy myslel masku. Keď chceš demontovať prednu masku, tak musí isť dole narazník, ale keď len chromovy ramček meniš za čierny tak len vycvakaš a novy nacvakneš. Ale pôvodny už nepoužiješ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 @milanečko Dobrý, jenom potvrzuješ to co řešilo dávno tomu. Ambi v CZ tehdy mělo masku vcelku i s rámečkem a o tom jsme se tehdy bavili. Já mám style se stříbrným rámečkem a nechci ho měnit Teď jsem komentoval spíš to že máš Skodahome ve slovenštině nebo ti to zajímavě překládá google. A tím to skončíme, moderátor se bude jinak zlobit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanečko Vloženo 15. leden 2022 Sdílet Vloženo 15. leden 2022 před 58 minutami, milanxx napsal: @milanček Dobrý, len potvrdzuješ to, čo riešilo dávno tomu. Ambi v CZ vtedy malo masku vcelku aj s rámčekom ao tom sme sa vtedy bavili. Ja mám style so strieborným rámčekom a nechcem ho meniť Teraz som komentoval skôr to, že máš Skodahome v slovenčine alebo ti to zaujímavo prekladá google. A tým to skončíme, moderátor sa bude inak hnevať. OK. Len naraznik a maska su dve rozdielne veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 @milanečko necituj příspěvky hned nad sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanečko Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Ty si môj tutor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.