beefeater Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Ahoj, často při kratších pojezdech po městě apod, se mi rozsvítí žhavení a následně chyba motoru .........diagnostika ukazuje toto: viz obrázek Když jedu dlouhé traťe tak nic. Občas se také stane, že při rozjezdu z jedničky na dvojku auto začne cukat. Zkoušel jsem několikrát i přes diagnostiku regenerovat filtr ale po chvilce ježdění se rozsvítí žhavení opět... Není to náhodou ERG ventil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 Ano. Cena egru 8500kc tesneni 1700kc. A debilni prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Odbornik_od_fochu Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 S největší pravděpodobností EGR ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beefeater Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 JJ, už to je potvrzené........prý to dělají všechny, tedkon jenom otázka, zda ho pouze vyčistit nebo dát nový.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 a máš přehráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beefeater Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 před 32 minutami, Wittmann napsal: a máš přehráno? Co myslíš,, přehráno? Nic takového nemám tedy asi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 myslím SW kvůli dieselgate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beefeater Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 před 1 minutou, Wittmann napsal: myslím SW kvůli dieselgate nemám, nevím, zda se to ještě vztahuje na moje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Egr jednoznacne novy! Cisteni nema smysl a dlouhou zivotnost. Navic u toho padne basa piva a slovnik dlazdice a krabicka cigaret. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beefeater Vloženo 10. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 před 10 minutami, N@pster napsal: Egr jednoznacne novy! Cisteni nema smysl a dlouhou zivotnost. Navic u toho padne basa piva a slovnik dlazdice a krabicka cigaret. jj už jsem slyšel, že je to práce snů měnit EGR...........ale nejlepší byl jeden mechanik, ten mi řekl: Hele víš co? Já tyhle JÁGRY NEDĚLÁM, stojí to za ho.....a víc než hov...mi za to stejně nedáš............:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 před 18 hodinami, beefeater napsal: nemám, nevím, zda se to ještě vztahuje na moje auto ona pak na to škodovka přispívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 jo ? Dá ti slevu 10 % ? To je fajn když v autorizáku stojí výměna 15 klacků , to pokud nedávají aspon 50 % tak si takovou slevu můžou strčit do análu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Samotnýho by mě zajímalo, kolik Škoda dává. V příslušném TPI se hovoří o "proplacení nákladů". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beefeater Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Já to klidně zkusím :)) ale borci, jak zjistím, že moje auto ,, patří do té aféry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Tohle by ti to mělo prozradit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beefeater Vloženo 11. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Vážený zákazníku,servisní akce pro Vaše dotčené VIN je již k dispozici. Prosím kontaktujte svého servisního partnera za účelem provedení akce..... Tak jsme zvědav co řeknou ......:_-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 Pročti si toto a toto a udělej si sám názor, jestli chceš nový SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 teď už je to zbytečný přehrávat, už se to pokazilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Není, jestli je to jednou za 700 km tak vyčistit paměť a hurá na akci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Bych tipoval, že v rámci diagnostiky na to přídou, ale za pokus nic nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 (editace) Měl jsem ucpaný EGR u 1.6, nějaký šikovný servis mi odstavil chladič ale ventil pořád fungoval, přerazily tu tyčku která posílá plyny přes chladič a pouští to rovnou zpět... nevím co to mělo za efekt, ale dost mi to zvedlo spotřebu (když to člověk hnal svižně tak spotřeba byla +/- stejná, problém bylo že se nedalo jezdit levně, mohl jsem mít nohu lehkou jak chtěl, výrazně pod 5,5 l to prostě nešlo, nicméně auto tak najezdilo přes 60k km, při přehrátí SW to samozřejmě házelo chybu, sleva na opravu 10 % takže tak.... Editováno: 13. Listopad 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 protože už to bylo rozbité....Tahle akce je pro ty, kteří přijedou se "zdravým" autem a ten vychytaný SW jim ho dokurví. Předpokládám, že si dají hodně velký pozor, aby nepřehrávali načaté auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 (editace) Vůbec se nezmínili že už byl poškozený. Prostě kvůli nájezdu (200k) jsem větší slevu nedostal. Podle mě je to těm servisům úplně šumák, hlavně že mají prachy za úpravu emisí od škodovky následky at si řeší zákazník sám škodovka prostě víc nedá. Navíc mě ta úprava blbnula i proto, že moje vstřikovače byly ve špatné kondici na které mi taky nabydlí 10 % slevu ale jen v případě že vyměním celý systém což vycházelo asi na 80 tisíc, takže tak no... Ty vyšší tlaky vyběhané vstřiky nedávají. Editováno: 14. Listopad 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Tak to mne po... V USA zaplatil VW 25 miliárd dolárov a odkúpil všetky autá. Tu nás VW ešte dokonca núti, aby sme platili my za dodatočné opravy. Na čase by bolo riešiť žalobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.