Lubdik Vloženo 4. Listopad 2017 Vloženo 4. Listopad 2017 Svítí brzdová světla při vypnutém zapalování? Zjistil jsem, že u mojeho Rapia ne. Pokud to není vada, překvapilo mě to. Citovat
miklisek Vloženo 4. Listopad 2017 Vloženo 4. Listopad 2017 Taky mě to překvapilo, že to není. Dá se to ale nakódovat, jde to třeba přes Caristu. Citovat
DiKey Vloženo 4. Listopad 2017 Vloženo 4. Listopad 2017 Vážně? A smysl to má jaký? :-)Na O1 brzdová světla svítí při vypnutém zapalování taky, jako signalizace vadného brzdového spínače ..... Citovat
Lubdik Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Vloženo 4. Listopad 2017 Takže to není vada. Jezdím s tím dva roky, tak budu jezdit dál. Zjistil jsem to při kontrole po odpojení zadních světel. Měnil jsem nárazník a lekl jsem se, že jsem něco zkazil. Citovat
Twisted Vloženo 5. Listopad 2017 Vloženo 5. Listopad 2017 Taky jsem to teď zjistil, ale už jsem zvyklý z Fiata. Citovat
ČudlR Vloženo 6. Listopad 2017 Vloženo 6. Listopad 2017 Jjo u fiatu jdou snad jen varovky bez klicku :-D Citovat
miklisek Vloženo 9. Listopad 2017 Vloženo 9. Listopad 2017 (editace) Tak po změně BCMka na novější mi to nefunguje (v long kodování to mám vypnuto, jak jsem teď jistil) a nejnovější CARISTA to asi neumí zapnout. Editováno: 9. Listopad 2017, autor: miklisek Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.