tondas2 Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 vazeni pratele mam v aute original autoradio MS 202 a mam repro jenom ve predu a samozrejme bych chtel i vzadu je u tohoto typu radia vystup i na dalsi dva repraky nebo to je delane jenom na dva Citovat
FISHkaa Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 bohužel, pro 4x repro je až model MS402 a víc... Citovat
luckyluck Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) což ovšem neznamená, že tam nemůžeš mít repráky i vzadu... stačí je spárovat s předníma a je to ! Jen nebudeš moct nastavovat poměr mezi předkem a zadkem, tudíž tam dej rovnou nějakej "odpůrek", aby ten výkon byl tak 4/3 P.S. je to sice trochu "prasárna", ale účel to splní. Nebo kup Symphony, je do Fábky krásný.. Mám ještě Trabanta (pro radost) a tam mám rádio taky na 2 x repro, ale mám tam vepředu maličké Pioneery a vzadu obroské Magnáty, - předek neslyším a vzadu to trhá plato.. Editováno: 9. Říjen 2006, autor: luckyluck Citovat
fancarhifi Vloženo 9. Říjen 2006 Vloženo 9. Říjen 2006 Pokud by jsi chtěl rádio na 4xrepro tak mám Kenwood KDC-W410 MP3 za 2990,- Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.