tondas2 Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 vazeni pratele mam v aute original autoradio MS 202 a mam repro jenom ve predu a samozrejme bych chtel i vzadu je u tohoto typu radia vystup i na dalsi dva repraky nebo to je delane jenom na dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 bohužel, pro 4x repro je až model MS402 a víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 (editace) což ovšem neznamená, že tam nemůžeš mít repráky i vzadu... stačí je spárovat s předníma a je to ! Jen nebudeš moct nastavovat poměr mezi předkem a zadkem, tudíž tam dej rovnou nějakej "odpůrek", aby ten výkon byl tak 4/3 P.S. je to sice trochu "prasárna", ale účel to splní. Nebo kup Symphony, je do Fábky krásný.. Mám ještě Trabanta (pro radost) a tam mám rádio taky na 2 x repro, ale mám tam vepředu maličké Pioneery a vzadu obroské Magnáty, - předek neslyším a vzadu to trhá plato.. Editováno: 9. Říjen 2006, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Pokud by jsi chtěl rádio na 4xrepro tak mám Kenwood KDC-W410 MP3 za 2990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.