Kamo1969 Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Dobry den, som majitelom 2.0TSI 206kw L&K Kupeny v lete 2016. Hned prvu zimu som registroval, ze pri poklese teplot sa navigacia 'zblazni'. Zacne si ako keby sama od seba klikat - nahodne. Robi to nielen mne ale aj kolegovi (on ma 2.0tdi, tiez l&k). Na jar to cele prestalo, auto bolo medzitym aj na prehliadke. Lenze prisla zima a robi to znova. Ma niekto nejake info, co by mohlo pomoct? Vid priloha - video, ako sa to chova - trebars ked je v menu "car". Ak je v menu navigacie, zacne sa rozlicne zoomovat alebo iba pocut zvuky clicku - proste ako keby som klikal po obrazovke ale pritom sa jej ani nedotknem. Servis samozrejme o ziadnom probleme nevie... IMG_6020.MOV 1 Citovat
ferda25 Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Pokud je to Columbus, řešením je nový software. Citovat
Radek73 Vloženo 4. Prosinec 2017 Vloženo 4. Prosinec 2017 Dobry den, som majitelom 2.0TSI 206kw L&K Kupeny v lete 2016. Hned prvu zimu som registroval, ze pri poklese teplot sa navigacia 'zblazni'. Zacne si ako keby sama od seba klikat - nahodne. Robi to nielen mne ale aj kolegovi (on ma 2.0tdi, tiez l&k). Na jar to cele prestalo, auto bolo medzitym aj na prehliadke. Lenze prisla zima a robi to znova. Ma niekto nejake info, co by mohlo pomoct? Vid priloha - video, ako sa to chova - trebars ked je v menu "car". Ak je v menu navigacie, zacne sa rozlicne zoomovat alebo iba pocut zvuky clicku - proste ako keby som klikal po obrazovke ale pritom sa jej ani nedotknem. Servis samozrejme o ziadnom probleme nevie... IMG_6020.MOV Mám ten samý problém na Amundsenu. Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Citovat
rasti74 Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 Minulú zimu som mal ten istý problém s Columbus. Nasledovala reklamácia v rámci ktorej mi vymenili displej. Túto zimu som zatiaľ nič podobné nezaregistroval. Zrejme to bude hardvérový problém. Citovat
ferda25 Vloženo 5. Prosinec 2017 Vloženo 5. Prosinec 2017 To bylo řešení než vyšel nový software.....pro Amundsena vyšel nový software minulý měsíc. Tak zkusit. Poslední verze pro Columbuse: 1027 - obsahuje nové menu shodné s typem od MR2018 Poslední verze pro Amundsena: 0253 0366 0468 pokud máte software v Amundsenu od 0200 tak lze použít jen software 0253, pro software od 0300 lze použít 0366, pro software od 0400 lze použít 0468... všechny Amundseny od softwaru 0300 již obsahují menu shodné s typem od MR2018 Samozřejmě, že to většinou skončí nakonec výměnou displeje, ale bez nahrání aktuálního software to v MB nikdo neodsouhlasí. Nahrát nový software a opět nutné nahrát, že stále ten samý problém. Pak výměna displeje. Citovat
hans79 Vloženo 13. Únor 2018 Vloženo 13. Únor 2018 To samé jsem měl já, včera šlo auto do servisu, kde přehráli nový SW a tvrdí, že to bude v pořádku, tak uvidíme ... Citovat
Plzeňáček Vloženo 13. Únor 2018 Vloženo 13. Únor 2018 Nebude, me prehrali FW a dela to porad, ceka me druha reklamace. Citovat
hans79 Vloženo 3. Březen 2018 Vloženo 3. Březen 2018 Tak přehrání SW nepomohlo, teď mám 1 den nový displej, tak uvidíme. Prý kdyby nepomohlo ani to, tak nová jednotka ... Citovat
Plzeňáček Vloženo 4. Březen 2018 Vloženo 4. Březen 2018 U mě podruhé přehrání FW, nově dvou jednotek - snad Columbus a MIB. Citovat
klopy Vloženo 13. Březen 2018 Vloženo 13. Březen 2018 Software nepomohl, vyměněný displey - měsíc super a dnes opět začal zlobit.... Citovat
ghost7 Vloženo 14. Březen 2018 Vloženo 14. Březen 2018 Mám Bolero, udělali mi v servisu update na ver. 366, ale dnes ráno se ochladilo a samovolné přepínání displeje je zpět... Dělá to jen do pár minut po zapnutí, po ohřátí je to ok. Nedokázal jsem to zatím chytit na mobil. Je to podmínka mít záznam pro výměnu displeje? Citovat
Plzeňáček Vloženo 14. Březen 2018 Vloženo 14. Březen 2018 mel uz jsem 2 reklamace, pokazde jsem to mel nahrane na videu a vymenu dipleje jsem zatim neuhral, pouze prehrati FW Citovat
klopy Vloženo 15. Březen 2018 Vloženo 15. Březen 2018 (editace) Mně řekli, že mít to nahrané podmínka je, jinak je s tím škodovka vyžene.... A je to dost o ochotě tvého servisu. Já byl jednou na přehrátí software a nepomohlo a podruhé už výměna-ikdyž pár hnusných mailů bylo bohužel potřeba, ale je pravda, že jsem celkem lehce nasírací:-))) No a teď to po měsíci zazlobilo a teď když to chci natočit tak třetí den vůbec nic, funguje perfektně... Editováno: 15. Březen 2018, autor: klopy Citovat
hans79 Vloženo 15. Listopad 2018 Vloženo 15. Listopad 2018 Tak se po roce opět hlásím, loni 2x přehraný SW + nakonec výměna displeje. Teď po roce a při prvním chladnějším ránu je tu problém znovu. takže mě čeká návštěva servisu opět. Minule mi řekli, že když nepomůže výměna displeje, tak je na řadě výměna jednotky, tak jsem na to zvědavý. Citovat
tomson1 Vloženo 16. Listopad 2018 Vloženo 16. Listopad 2018 Když to tady čtu, jsem rád, že už supa nevlastním.... Citovat
signoflife Vloženo 26. Listopad 2018 Vloženo 26. Listopad 2018 tak to nestihnu, mám 3500km do konce záruky, to padne ještě letos. Začalo mi to dělat až s letošním ochlazením, dosud bylo ok. Mě display samovolně nic nedělá, nereaguje na žádné dotyky, až chvíli po zahřátí. Amundsen. Citovat
stenly Vloženo 10. Prosinec 2018 Vloženo 10. Prosinec 2018 Tiež mi to robi na columbuse ked je vonku chladnejšie popripade mráz..... riešil to už niekto aj po skončení záruky??? Nebudu za to chcieť veľké eura?? Budem rad za odpoveď... Inak mam tam soft: 0318 Hw: H42 Citovat
hans79 Vloženo 10. Prosinec 2018 Vloženo 10. Prosinec 2018 Tak auto se vrátilo po týdnu ze servisu, kde nebyl přehrán žádný SW. Jen prý pořádně vyčistili displej a zatím to nedělá, ale je pravda, že posledních pár dnů mráz nebyl. Počkám do čtvrtka a uvidíme ... 1 Citovat
deto Vloženo 18. Březen 2019 Vloženo 18. Březen 2019 Chlapi, ako ste na tom dnes? Zlepsilo sa to po vymene HW, pripadne novom SW? Som po zaruke a platit za zbytocnosti, ktore nepomozu, sa mi nechce. Citovat
hans79 Vloženo 18. Březen 2019 Vloženo 18. Březen 2019 Ahoj, hele, mne nakonec po poslední návštěvě servisu neměnili nic, jen pořádně lihem vyčistili displej! Od tý doby to funguje absolutně bez problémů ... Citovat
deto Vloženo 18. Březen 2019 Vloženo 18. Březen 2019 Dik za radu, pustim sa do toho a snad to pomoze. Teraz si zacinam spominat, ze som pred mesiacom nechal kompletne cistit auto, tak kto vie cim ten display patlali. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.