Přejít na obsah

Reaktivace airbagů Fabia I


Marous2k

Doporučené příspěvky

Ahoj, chci se zeptat zkušenějších, jelikož jsem měl před nějakou dobu lehký ťukanec na předek auta, přičemž vyletěly airbagy. V interiéru jsem vše vyměnil, volant, airbag spolujezdce i pásy, chyba však na palubní desce zůstává a nešla vymazat VAGem ani Boshem. Řídící jednotka bagu má kód 1C0909605K. Jde jednotka bagu u této Fabie reaktivovat? Děkuji za každou odpoveď :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Pánové, můj příspěvek není určen k diskutování - toto forum má nějaká pravidla a majitele, kteří si podobné reklamní příspěvky na výdělečnou činnost pochopitelně nepřejí, pokud s nimi nebyly dopředu projednány a je čistě jejich věcí, co tady strpí. Tapetování fora mnoha příspěvky za stejným zřejmým účelem opravdu není běžná výpomoc. Anebo to dotyčný dělá z čirého altruismu zdarma? Dost pochybuji. Pokud ano, tak se mu omlouvám, ale má to být naprosto zřejmé. Takže zanechte planých diskusí mimo téma a nechte to na nich. Tímto tuto debatu končím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáš pravdu, psal jsem mu to několikrát... Jak jsem uvedl výš, je to věcí majitelů a dohody s nimi. Ty ve svém podniku také nebudeš trpět reklamu pro cizí subjekt, který na ní bude vydělávat bez tvého svolení. Tečka. Cokoli dalšího k této věci bez milosti smažu.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...