Ďury Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 No neviem....ja by som skor natocil to prave viac k lavemu....Dnes som siel na octavii 2 a pozeral som ako to svieti.Povedal by som,ze tie hrany kde sa lame svetlo a tma maju byt tesne vedla seba s toleranciou +/- 20cm na 10m....som to videl niekde v dakom dokumente.A este by som to posunul viac dopredu,lebo dialkove svietia dako do zeme...aj tak to dam asi nastavit do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Zdravím, koupil sem od kámoše angel eyes na fabii ale levé světlo je po boračce a vnitřek je prasklý a celkově světlo dobité, dá se někde sehnat pouze levé světlo nebo sehnat díly na tyto světla?? děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 na aukru sem jedno samostatný světlo viděl, tak to zkus. jinak si myslím, že opravit asi nepujde. je to vyrobený v číně, tak ti je asi jasný, jaká kvalita to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 18. Květen 2011 Sdílet Vloženo 18. Květen 2011 OK, už sem ho koupil na aukru. tak už aby byly na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Zdravím , taky jsem začal uvažovat o těhle světlech.jen jeden dotaz na tmavší barvu Fabie (5550), tmavě zelená budou lepší chromované okraje nebo černe, pořád se nemohu nějak rozhoupat. Díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 Černé se mi líbí ,ale mám strach aby ty světla nezanikly, ještě jedna otázka možná hloupá, je obsahem balení trafo a xenonové výbojky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 neřekl bych, že zaniknou. chrom bude určitě výraznější. ale vzhledově nic moc. trafo je určitě součástí, ale výbojky ne. hlavně HID sady nesmíš používat na silnici, nejsou schválené a cajti po tom jdou , ale to je již jiný problém, záleží na tobě najdu ti někde fotku někoho, kdo je má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 na zelený jsem je nenašel, ale dám ti sem na mojí, snad ti to pomůže při rozhodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 (editace) Joo tak vypadá to super, taky mě mohlo napadnout, že za tu cenu tam asi výbojky nebudou. Kolik tak stojí výbojky? Editováno: 29. Červen 2011, autor: lucashr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 fotky máš v příspěvku jak který, ale cca 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Pokud myslíš trafo k výbojkám,tak to součástí není.Já koupil jen holý světla,kde byly jen obyč žárovky,ani motorek na naklápění světel není součástí,ty musíš přehodit ze svých světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Aha takže to jsou jenom paraboly a těmi angel kroužky a nic víc jo? Takže Ob autodily to prodávají asi taky holé, jelikož jejich cena je nejlevnější na trhu. Hmm to je tak další 2-3 tis vybojky +trafa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Z ob autodíly jsem je taky kupoval. Mají tam i HID sady,za 1805kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Psal mi tu, ale Modrá Rozárka, že HID sadu nesmím používat na cesty.Takže budud muset sehnat jiné, tady v Ostravě berou policajti už skoro za vše a tyhle světla počítám, že na ně působí jako magnet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 světla můžeš koupit, to policajtům nevadí,za to pokutu nedostaneš, ale nesmíš v nich mít HID sadu, kup do nich žárovky OSram silver a budou ti dobře svítit HID sada není schválená na provoz na pozemních komunikacích, ale smí se používat na sportovní účely, tj. na okruh, na louku a pod já myslel, že myslíš trafo ke kroužkům, to je součástí světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Aha tak to jsme si nerozuměli, myslel jsem podle te čočky že to je připraveno na xenony,ale jak tam jdou dát obyč H7 s nějakou dobrou svítitvostí, tak to joo, a jak je tam trafo i na ty kroužky, tak je to vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Tak to jsem asi taky nepochopil,já zas myslel že se ptá na trafo k výbojkám,proto ta odpověď na HID sadu. Takže jak psal Standis,trafo ke kroužkům je samozřejmě součástí,nic jiného,ani ten motorek na naklápění nedodaly,jsou to k...y!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Už je to objednané, koupil jsem si do tohoho ty Osram Silver. Já jsem totiž původně myslel že je to s xenonama, ale z toho už mě i můj kámoš mechanik vyvedl, že by musel ty trafa schovat a hodně věcí upravit aby se na tu HID sadu nepřišlo. Takže teď už jen čekat na PPL a hurá. Ještě dotaz bylo třeba hodně doladit , seřídit ty světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 ne.světla vyměníš a necháš standartně seřídit a pak už jen jezdíš a svítíš. hoď pak info, jak jsi spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ok, potomhodim foto a názor, zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 mužete semka dat fotku jak to vypada večer ? a nějakej odkaz kde jste je koupili ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Mrkni do mojí galerky,mám tam i 2 fotky za tmy,ale jen kroužky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Pro tohle ty světla chci, jinak moc pěkný kousek, ten tvůj stroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 já je koupil přes dieselpower forum a firem který je nabízejí je dost http://www.zbozi.cz/items/?q=angel%20eyes%20fabia&r=hint&forceScreen=newItems&sId=Fom2EoInwxNN6mgwnk9H&order=cheap plus firmy http://search.seznam.cz/?q=angel%20eyes%20fabia a občas jsou na aukru a na bazos.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.