Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Kluci poradíte mě hučej mě zadní kola. Když jedu rychlostí 80 km/h tak to začne hučet ale ve 100km/h to zase přestane a zas to začne ve 130km/h.Ale když jedu naloženej tak to dělá furt. Můžou to dělat pneumatiky nebo ložiska? Předem díky. :huh:

ja bych rek ze loziska

oskákany pneu udělaj strašně moc bordelu a vzhledem k tomu, že na octavce zadní tlumiče odcházeji dost, tak bych to přisuzoval jim a od toho oskakany hučící gumy! kamarád má Mb Vito a taky mu hužel zadek jak piliňák, tak jsem mu sháněl loža, ale než jsme je koupily, tak přezul a je z toho najednou tichošlápek, takže žádny ložiska!! blby gumy...

Zdravím. Kluci poradíte mě hučej mě zadní kola. Když jedu rychlostí 80 km/h tak to začne hučet ale ve 100km/h to zase přestane a zas to začne ve 130km/h.Ale když jedu naloženej tak to dělá furt. Můžou to dělat pneumatiky nebo ložiska? Předem díky. :huh:

Videl bych to na kontrolu zadnich tlumicu,pokud jsou v haji,tak mas poskakane pneu a to je to huceni,dlelalo mi to na Toledu.Stacilo dat nove tlumice a nove pneu a byl klidek:-)

Mezi 80 a 100 ty samé příznaky,ještě navíc mezi 50-60.Výměna LZ ložiska a ticho.

• Autor

Zdravím tě Mikle.Představ si že máme stejný kola na autě. Podle obrázku to tak vypadá.Máš dezent?

-_-

Zdravím tě Mikle.Představ si že máme stejný kola na autě. Podle obrázku to tak vypadá.Máš dezent?

-_-

Zdar kolego -_-

Dezent T

• Autor

Taky máš rozměr 225/45 R17?

Já mám totiž ve předu Goodyear, ale vzadu Pireli ale furt mě to dělá nějakej bordel, ty Pireli. Koupil jsem je už starší. -_-

Rozměr 225/40/18.Předek Ceat Tornado,zadek Pirelli Zero Asimmetrico.Po výměně toho ložiska naprosto v poho.Před tím jsem měl 225/45/17 Michelin Pilot Sport a ty byly podstatně hlučnější.

• Autor

Ty by se mi líbily taky. Jo jo. -_-

Na stojícím vozidle pohlaď holou rukou běhoun pneumatiky ve šměru a proti směru otáčení. Pokud ucítíš výstupky, tedy jsou doskákané pneu, tak ten hluk dělají pneumatiky.

Proč se dokážou doskákat nevím . Kluci tady na foru to připisují pneumatikám, ale já tomu moc nevěřím. Nedávno jsme tento problém řešili na O II a ta měla najeto

cca 60 000.

Jinak jsem se setkal s tímto problémem i u Fabií tak i u O I.

Ty by se mi líbily taky. Jo jo. -_-

Zamiloval jsem se do nich,když jsem je viděl ve stojanu a to byly 16".Dlouho jsem se pral s tím jestli je koupit v 18".Ještě byly ve hře Ronal R 41,ale nakonec volba padla na Dezenty a nelituju.Sehnal jsem je za pět minut 12.V ČR už v rozteči 5x100 nebyly,ale nakonec je Alcar odněkud dovezl.

oskakané pneu zapřičiňujou tlumiče ko!!!

mam stejnej problem... ale tlumice na to v tomhle pripade moc vliv mit nebudou... nemam je tak stary a pneu hucej jako prase... nekde se to tady resilo, stava se to, kdyz jezdis casto s nezatizenym autem tak se blbe sjizdi zadek.

mam stejnej problem... ale tlumice na to v tomhle pripade moc vliv mit nebudou... nemam je tak stary a pneu hucej jako prase... nekde se to tady resilo, stava se to, kdyz jezdis casto s nezatizenym autem tak se blbe sjizdi zadek.

Pacz jsou na Octe seriovy tlumice pekne na hovno, obzvlast vzadu :unsure:

Tak to teda díky. Já měnil kvůli tomu pneu, takže abych je nezničil, tak mám dát i nový tlumiče ? A jaké, origo asi ne...

Upraveno od Peterer

Tak to teda díky. Já měnil kvůli tomu pneu, takže abych je nezničil, tak mám dát i nový tlumiče ? A jaké, origo asi ne...

Soracz, nechtel sem nastvat ;) Je tady nekde jedno veletlumicovy tema, a jedno mensi, tam sme s tim bojovali docela dost. Nejlepsi volba na normalni jezdeni asi Bilstein B4, Kayaba ExcelG nebo Sachs Advantage...mrkni na ty temata, cenovky od cca 5500 za komplet

Díky, už jsem to přelouskal - 7 stran docela dobré info -_-

Fajn -_- A nebo dej to, co mam ja, a po 10000km si zvyknes a budes brat zatacky stylem (almost) no limits ;)

Fajn -_- A nebo dej to, co mam ja, a po 10000km si zvyknes a budes brat zatacky stylem (almost) no limits ;)

No já a kluk klidně, ale co mamina a dcera? ;)

Budou nasrany, obzvlast pri kramech ;) V tom pripade nedoporucuju lol

Budou nasrany, obzvlast pri kramech ;) V tom pripade nedoporucuju lol

No tak to je bomba parametr na výběr tlumičů - krámy :smich:

Zavedeme novou metodiku výběru komponentů na autíško.

Jo a jinak jsi pěkně nechutný, ráno to holkám řeknu víš :angry:;):D:smich:

No tak to je bomba parametr na výběr tlumičů - krámy :smich:

Zavedeme novou metodiku výběru komponentů na autíško.

Jo a jinak jsi pěkně nechutný, ráno to holkám řeknu víš :angry:;):D:smich:

Beru to podle pritulky ;) Ta tim trpi i normalne, a kdyz me onehda nastvala a jeli sme na Orlik, tak tam je asi 10km kostek, taxem jel jako bez ni, no, od ty doby se mnou nechce nic mit lollol:prc:

No, radsi jim to nerikej, nebo Ti nedovoli ani ty mekci ;)

To mi připomíná kámoše, když ho mamina otravuje s :prc: , tak ji vytáhne na kolo a hned má pár dní pokoj.

Není tlumení jako tlumení.... To je asi hodně OT :unsure:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.