chobott Vloženo 8. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Zluta ploutev bude ted na poradu dne...A az uz ted premyslim kam dat druhou antenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Setri se mas to bez anteny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Zdravim nechci zakladat nove tema tak se zeptam tady. Dneska v noci si někdo "půjčil" moji anténu(prut) , takže sháním novou a zajimalo by me jakej je rozdil v prutech který podporuji DAB a ktery jen AM/FM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 26. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Zalezi jestli mas radio co podporuje DAB pak to znamena dva ruzne konektory na antenu a jina antena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Mysli se tim ten spodek anteny co je pevne ve strese ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 26. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Ano diky blbe jsem to napsal foto v priloze u DAB lezou dva kabliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 26. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Jaky mas rok vyroby ? Ja jsem koupil nekolik anten Zralok, Mini prut a pod....klidne se nejake zbavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Naštěstí mi odsroubovali jen ten prut, ale koukal sem na net a i ty pruty jsou tam rozdeleny s DAB a jen AM/FM Mam MR 2018 a DAB sem připlácel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Toz mylsle jsem ze prut je stejny ... ale je to mozne ... tak to musis podle toho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 No mě by právě zajímalo co na tom prutu může být jinak. Objednal sem z Wishe anténku za 77 kaček pro AM/FM tak uvidím jestli s ní bude DAB, kterej sem akorát jednou zkoušel (není u nás pokrytí) fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Tak nová anténa je na místě mam jich v práci ještě 6000 tak si jí klidně zase někdo může "půjčit" DAB i FM na to jede úplně bez problémů. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 1. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Moji anténu si také někdo vypůjčil na "čarodějnice". Na stejný šroub jsem hrál už druhý den, navléknul jsem na to černou buzirku. Jinak náhradní prut jsem objednal na ebay, funguje to ok. Ty antény se teď asi půjčují ve velkým, u nás po městě jsem zahlédl asi 4 další FIII s neoriginální anténou, dokonce i predváděčky u autosalonu jsou bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) Musím se podělit o zajímavé rozuzlení příběhu.Ve středu sem se byl zeptat u AS kolik stojí origo anténa (849 Kč) a dostali sme se k tomu jaký je rozdíl mezi tou na FM/AM a tou která umí i DAB, a jediný je v závitu AM/FM má M5 a s DAB má M6 viz. obrázek. Tak sem měl radost že tam s největší pravděpodobností zloději nebude pasovat. A měl sem pravdu dneska ráno přijdu k autu a anténa leží vedle auta krásně čistá a bez škrábance. Editováno: 5. Červenec 2018, autor: Galileo2209 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 No tak aspon slusny zlodej :-) :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.