Luk1s Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Zdravím chlapi, soused vyklízel garáž a dal mi 2 din rádio, tak jsem ho zkusil dát do fabie 2 a bohužel nepasuje. Než ho vyhodím, tak se chci zeptat, zda neexistuje nějaký redukční rámeček, se kterým by to tam pasovalo ? Rozměry rádia 178x100mm. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 27. Duben 2018 Sdílet Vloženo 27. Duben 2018 http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/Plastadaptery-autoradii-2DIN/Instalacni-sada-2DIN-VW-Skoda-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 28. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 Toto jsem si také objednal, ale bohužel nepasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 29. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 (editace) Našel jsme si rádio SWING 5J0 035 161 C, prodejce píše, že není potřeba PIN, je to možné ? Budu potřebovat CAN BUS převodník ? Děkuji Editováno: 29. Duben 2018, autor: Luk1s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 Toto není sekce AUTOHIFI, respektu členění fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.