Srpen 7, 20205 r Autor Občas mám problém při načítání navigačních map ze slotu pro SD1. Furt se to načítá a synchronizuje až musím vyndat kartu a pak se to hned načte. Ve slotu pro SD2 je to Ok. Zároveň ve slotu SD1 se mi vůbec nenačte SD karta s mp3, ve slotu SD2 funguje bez problému. V návodu není rozlišeno, ve kterém slotu má být navigační SD karta a kde pro média, tudíž předpokládám, že musí vše fungovat v obou. Funguje vám vše v obou slotech? Vypadá to na problém slotu a reklamaci... tak při včerejší garančce schválena výměna jednotky na záruku Upraveno Srpen 14, 20205 r od l79
Duben 4, 20214 r Dnes stažena aktualizace map "ECE A1 2020/2021 - only for 32GB SD" pro Amundsen pomocí Download manažeru. Stažení přes prohlížeč asi 10x spadlo kvůli chybě sítě a nikdy se nedokončilo. Staženo na 16GB kartu, po vložení se mapy v navigaci automaticky aktualizovaly na novou verzi.
Říjen 23, 20213 r Nově vyzkoušený rohový USB-C konektor pro infotainment . Schránka jde krásně zavřít a kabel je dostatečně dlouhý pro jakékoliv použití.
Únor 16, 20223 r Koukal jsem na Škodaplus a většina nabízených Kodiaqů po FL včetně RS mají Amundsen. Vyplatí se vůbec příplatek za Columbus, když ho Škodovka do vozu nedává?
Únor 16, 20223 r Zalezi jestli chces pouzivat vestavenou navigaci columbus ma lepsi fix gps a o neco vetsi display. Pokud pouzivas waze na mobilu tak je podle mne columbus zbytecnej. Pro normalniho cloveka je si myslim zbytecnej spis bych sel po Lane assist a jinych vecech ktere pri jizde fakt vyuzijes..
Únor 16, 20223 r Já zatím auto s navigací neměl, ale přemýšlím o Kodiaqu a tak koumu jestli Amundsen nebo Columbus. Doteď jsem jezdil podle navigace v mobilu - mám tam Sygic. Ale počítám, že u nového vozu budu jezdit podle vestavěné a mobil už využívat nebudu.
Únor 17, 20223 r Ja mam Amundsen cez 3 roky a musim povedat, ze to bol omyl. Urcite by som priplatil za Columbus. Amundsen je hodne, ako by som to povedal nepresný? Asi najlepsie to vyjadrili v jednej nemenovanej relacii- dostaneš sa do cieľa napriek navigácii. AA pouzivam tak v 5% pripadov, a to len vtedy ak sa ponáhľam: waze. Inak idem cez Amundsen lebo sa mi nechce otravovat s AA. Poznamka: ked sa zle rozhodneš tak to neskôr už nevymeniš.
Únor 17, 20223 r Vse se da dodelat...ale dodelani Columba muze stat az 30k...ja porad pouzivam waze usetril mi spoustu casu..
Únor 17, 20223 r před 20 hodinami, Luman napsal: Já zatím auto s navigací neměl, ale přemýšlím o Kodiaqu a tak koumu jestli Amundsen nebo Columbus. Doteď jsem jezdil podle navigace v mobilu - mám tam Sygic. Ale počítám, že u nového vozu budu jezdit podle vestavěné a mobil už využívat nebudu. Mám Amundsen v oct. 3, pravidelně aktualizovaný. Už se mi ale dvakrát stalo, že mě zbytečně hnal objížďkou, ačkoliv překážka provozu už byla pryč. V době, kdy jsem auto kupoval to byla pecka, dnes, když jsou waze, google maps, atd.. je ten Amundsen trochu zpomalený, i když asi bere aktuální data z družic.
Červen 2, 20223 r Chci se zeptat jestli je u Amundsenu v Kodiaqu v posledním modelovém roku v rámci navigace funkce rozpoznávání dopravních značek? Ptám se proto, že tato funkce je nabízena v paketu Top travel asistent spolu s tempomatem a parkovacím asistentem. V současném autě tuto funkci mám a dopravní značky se mi zobrazují mezi budíky v kapličce přistojů. Pokud ne dá se dodatečně dokodovat?
Červen 2, 20223 r Čtení značek u současných modelových roků a těch nadcházejících dokódovat už nejde, je to chráněno SWaP klíčem. Jinak pokud vím, tak i nový MIB3 Amundsen umí zobrazovat značky, ale asi to dělají takto jako paket s Columbusem nejspíš a nemusí se nic řešit
Červen 2, 20223 r To není paket s Columbudem, ale paket Top travel asist a obsahuje parkovací asistent, adaptivní tempomat a rozpoznávání dopravních značek. Současný Amundsen s MIB3 v Kodiaqu umi zobrazovat značky kde? Upraveno Červen 2, 20223 r od xx30
Červen 2, 20223 r Aha, měl jsem za to, že Top Travel Assist je s Columbusem. Amundsen zobrazuje značky normálně v navigaci, jako starší Amundsen. A samozřejmě i v budíkách. V tomto ohledu je mezi Amundsenem a Columbusem rozdíl jen ten, že v případě virtuálního cockpitu neumí zobrazovat mapy zároveň na displeji rádia a v cockpitu. Pokud se pro MIB3 nic nezměnilo
Červen 2, 20223 r To sice neumi, ale umi zobrazit Google Maps / Waze na radiu a Amundsen mapu na Virtuale ;)
Červen 2, 20223 r A navigační pokyny z Google Map/Waze umí zobrazovat i v budíkách Bez obrazu, jen šipky. Taky dobré podoktnout, na to jsem zapomněl To je za mě pěkná vychytávka u MIB3, krom jiného samozřejmě
Červen 2, 20223 r Omlouvám se, ale bavíme se o zobrazení dopravních značek s rychlostí ne šipky kam jet. Takže Amundsen s MIB3 v Kodiakqu modelový rok který se dnes objednává umí přečíst a zobrazit dopravní značky?
Červen 2, 20223 r před 2 hodinami, Krosta napsal: Amundsen zobrazuje značky normálně v navigaci, jako starší Amundsen. A samozřejmě i v budíkách. Jak jsem psal v předchozím příspěvku, ano umí. A jen dodám, že tohle není tvé soukromé téma, tak jsem přidal skutečnost, která by mohla zajímat i ostatní uživatele infotainmentu Amundsen. Stačilo chvilku hledat a zde je 100% ujištění, že to Amundsen umí https://youtu.be/4sbERH4f7Pw?t=326 Jedná se sice o Karoqa, ale Amundsen je všude stejný. V cockpitu jsou vidět značky. Nehledal jsem dále, zda někde bude vidět, zda to ukáže i v navigaci přímo, ale to už jsem dál nehledal. Pokud to ale umí zobrazit v cockpitu, tak to bude umět i v navigaci. Ve výše zmíněném voze to neukazuje, ale může to být tím, že to má v navigaci vypnuté. Spíše zůstává otázkou, zda to určitě je jen při čtení značek na silnici, nebo i přímo z mapových podkladů (jak to má Columbus), to s jistotou říct nemohu, ale myslím si, že to umí také.
Duben 11, 20241 r Jakou máte verzi map v navigaci. Auto už mám necelé dva roky a zatím nepřišla žádná aktualizace k navigaci. Mam MIB3 bez SD karty.
Duben 12, 20241 r @xx30 jestli nemáš založenýho hlavního uživatele nebo propadlý zaplacený funkce tak se nedočkáš nikdy 😉. V jiném případě bys musel mít mapy aktualizovaný.
Duben 12, 20241 r To je nějaký divný. Zkoušel jsi porovnat verze map v autě a na aktualizačním portálu škodovky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.