NNNTomas Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Co myslíte, že je lepší kombinace? Kotouče Ferodo Premier a desky Ferodo Premier nebo kotouče Zimmernan a desky Ferodo Premier? Hlavně at to nepíská a brzdí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Dle zkušeností tady na fóru jsem na jaře dával kotouče Zimmermann (standardní řada) a destičky Ferodo Premier - brzdí to a nepíská, spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ferodo na Ferodo tu lidem pískalo, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 To jsem nezaregistroval, ale Zimmermanny by měly být kvalitativně trošku výš (i dobře odolávají korozi). Ferodo jsem neměl, takže těžko srovnat. Ale koukal jsem, že na cc-autodily.cz mají Feroda za hodně lákavou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Prááávě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12htp47kw Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Ahoj, tak jsem se na fóru dočetl, že Brembo Max a desky Ferodo DS by měla být dobrá kombinace. Máte někdo Brembo Max a nějaké jiné desky, třeba Brembo, origo, ATE, ...? Jak vám to brzdí, popř. poraďte nejlepší kombinaci. Mám 146tis.km a už by to možná chtělo vyměnit kotouče, ne? Ještě jsem je neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 Tak, přední kotouče si po 92 tis. km řekly o výměnu. Jelikož si v servisu řekli za materiál a práci 6 tis. nakoupil jsem materiál sám a s kolegou mechanikem je vyměnil sám. Akorát mi trochu trvalo vybrat správný rozměr, hodně se tu o tom psalo, nakonec jsem zjistil, že na O2 Tdi jsou dva rozměry a to 280x12 a 288x15, na moji byly ty první, kotouče jdem dal ATE a rovněž destičky, zatím se ještě zajíždí, ale nevypadá to špatně, uvidíme časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Napíšu to ještě tady.. Mám kotouče ferodo a desky zimmrmann a při jemném pobrždění pisknou... Co s čím mám skloubit at nepískají? Jeden týpek tu psal že má zimmermann kotouče i desky a že mu to furt píska.. Já mám jen desky.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 asi trochu mimo témy,lebo autor sa doslova pýtal "Ferodo nebo Lucas"?? ja som dával ATE kotúče aj platničky a spokojnosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 1. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2011 Ještě jsem si všiml, že brzdová deska NEbrzdí po celém obvodě kotouče.. Vlastně dosedá 2mm pod okrajem kotouče.. A myslím, že zbytek brzodvé desky přesahuje kde končí brzdící část kotouče (směrem ke středu kola od okraje kotouče) snad to poznáte na fotce.. jestli je to tak v pořádku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 4. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2011 Sssisko: Nemusis se bat, je to normalni a je to i kvuli tomu, ze kdyz uz to bude mit neco najete, tak podle vysky toho kraje poznas v jake kondici je jeste kotouc Jinak to ze ti to piska je nejspis zpusobene tim, ze ty desky NEMAJI srazene hrany, takze to nema nabehovou hranku a proto to piska, je to patrne na te fotce. Takze jestli tomu chces zabranit, tak sundat desky a zlehla jim treba pilnikem udelat hranky z obou stran, jen nabehove. A uvidis ze zo uz piskat nebude Mrkni se treba na nejake fotky jinych znacek, kde to normalne uz je v originale aby to nepiskalo. Nejspis mas nejake levnejsi desky Zimmermann, kdyz to tam nemaji. Klidne pisni SZ, kdyby ti to nebyo zcela jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 TOP kvalita je ATE, BREMBO a TEXTAR...osobně jsem vždy dával zákazníkům Brembo kotouče+Textar desky a nikdy nebyl problém poslední dobou se hodně prodávají RH (RoadHouse) a ATE kvůli dobré ceně a také bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Longer377 Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) Někdo se zde ptal na ATE Mám kotouče ATE Powerdisk, desky též ATE. Musím říct naprostá spokojenost Jezdím agresivněji, a brzdy mě nikdy ve štichu nenechali Pískání žádné, prostě super. Za tu cenu si nemůžu stěžovat Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: Longer377 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 dělá se brembo max v rozměru 239x18? nebo mám smůlu,nikde je nemůžu najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Zdravim... Pravdepodobne budem musiet kupovat kotuce + platnicky....a neviem sa rozhodnut aku znacku... Ci FERODO, BREMBO, ZIMMERMAN alebo ATE....rozmyslal som aj o tych BREMBO kedze oproti FERODOm je rozdiel cca 10-12euro za sadu kotuce+platnicky.... Co by ste mi poradili co najlepsie ...bo sucasne zadne kotuce po 4 alebo 5rokoch a cca 50000km nevyzeraju v najlepsej kondicke... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Já už bych si Zimmermann+Ferodo desky nedal. Loni mi začaly nejdříve pískat a pak dokonce i házet (pravda po dvou výletech do Alp, ale jen po 25000 km). To mi původní kotouče z fabriky nedělaly ani po 85000 km (a tak 3-4 výlety do Alp). Nechal jsem je stočit, ale po 10 000 km začaly znovu házet (měřil jsem i házivost nábojů a OK). Teď jsem dal Brembo+Brembo (klasické, ne žádný sport), tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 ake predne brzdove kotuce a dosky montovali vo fabrike na Fabiu I. ? vpredu mi vydrzali 110 000 km, tak by som to chcel pre velky uspech zopakovat. ATE, Ferodo, Zimmermany ...? vdaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 mali by to byť ATE ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 takze dosky aj kotuce od ATE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 ta,tak..ale počkal by som či niekto iný nepridá svoj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikaldac Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Origoš přední brzdy mi vydrželi 120 000 km. Dal jsem tam TRW, kotouče i desky . Zatím najeto 10 000 km a vše ok - nepískají, nehážou, brzdí a není znatelný úbytek kotoučů, jsou jenom vyleštěný. Takže spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Já měl origo destičky Galfer, ale asi záleží od koho zrovna škodovka bere resp. kdo jí dá nejlepší cenu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 dal jsem kotouče KRAFT a destičky ATE. Výborná kombinace. Brzdí a nepíská. Taky cenově velice zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Kotouče Brembo, desky textar. Na třech autech a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 ja dával obyč brembo + textar desky, ale moc odvařenej nejsem. Přijde mi, že to brzdí až po menším zahřátí, což když vyjedu v dešti a potřebuju zabrzdit je teda opravdu nic moc. Naštěstí ted stím už počítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.