beuticek Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 před 9 hodinami, Petrrr napsal: Beu - bud chlap a neschovavej se za manzelku, vsichni vime ze si ji toho Wranglera po cesku vnutil. Byl to Tvuj sen ho mit v rodine. Zase jsi mě odhalil. Už jsem ho i ojel - do vejfuku ??? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Co že to ta Barbucha má, snad ten záškubový 1,5 tsi? [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Hele termíny jsem dal tři a kde je nejvíc soudruhů, ten vyberu no [emoji850] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Kinderplačka to má dál, to souhlas. Taky spotřebu 12/100 díky překonávání výškových rozdílů chápu, i tu cestovní dobu 5 hodin kvůli nízké konstrukční rychlosti beru. Ale na druhou stranu je sraz po půl roce, tak ten litr už má mít dávno našetřený [emoji23][emoji23][emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Ta 1.5 TSI není špatná. Stačí od toho nečekat 200 kW, ale poctivých 110 v 6 tisících otáčkách. [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Včera jsem dostal na něj reference od šéfa ve Škodovce. Jsou z toho motoru nešťastní, rozhodně nedoporučuje kupovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Znám lidí s tímto motorem docela dost. Kupodivu se dávají ve firmě v kombinaci s DSG převodovkou do Superbů (protože to jde narvat do Style Superba) a zatím žádné problémy. Párkrát jsem s tím jel a musím říct, že taková hrůza to není. Člověk se k tomu musí chovat trochu jinak. Ale jako firemní auto dobrá. 150 tisíc km to vydrží, přesto, že se tomu vypínají válce, zbytek člověka zajímat nemusí. Pak to firma prodá nějakému nešťastníkovi, kterému to začne žrát olej, trvale se vypnou dva válce a bude z toho mít něco jako Octavii. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Spis Fabii o velikosti Superba. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 No celkem povedená 1,4 tsi už není, teď už prej jen ty dvoulitry v benálu a ropě. Zbytek na hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 To byl od Barbuchy dobrej tah, prodat jeden z nejpovedenějších motorů a koupit jeden z nejhorších [emoji23][emoji23] Na to aby jeden studoval vysokou plavební školu [emoji23][emoji23][emoji23] No třeba má ten dvoulitr benál a tím mi sklapne huba [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Cliente mám tu druhou možnost a ještě bez filtru takže 206kw :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Tak to tě zachránilo, to můžeš přijet [emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Ok začnu plánovat trasu. Budu muset dvakrát tankovat protože mám asi díru v nádrži. ;-) no není to jako ten nejlepší Dehet kde v nádrži přibývá nafta a ještě čistí vzduch 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Nj to víš, dehet dá 160 dálnici za bůra [emoji3] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Jj ještě si to pamatuju jak jsem musel mít rádio na plný pecky abych neslyšel motor. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Právě je dobrý ho slyšet, abys věděl, že ho máš [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Za ty prachy určitě.[emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 před 10 hodinami, Sabiza napsal: Já se na rozmach elektro aut těším. Teď jsem měl půjčeného v práci eGolfa a je to docela fajn. Z mého pohledu je to super auto do Prahy. Dojezd tak akorát, abych denně dojel do práce a pak do obchodu. Na pražskou dopravu fakt bomba. O tom žádná, pokud máš kde nabíjet a nemusel jsi si jej za ty požadovaný prachy kupovat, neb to platila firma, taK to bych taky nebrečel. Jenže v mém případě je minimum hodně krátkých cest (po Praze krom větších nákupů mám snahu využívat pouze MHD, A tu mám navíc zdarma) a ty kratší mají tak 100-120 km, u cest nad 500 km, si to jaksi nedokážu představit a navíc bych asi ani neměl kde auto nabíjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Nabiješ ho tak, že zajedeš na Šárku ( máš to kousek) strčíš to nahoře ze skály a dole ho najdeš nabitý. Nejlepší užití a způsob nabíjení těhle rádoby eletroecosraček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Nebude to spíš rozbitý? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 On tomu nerozumí. A to ještě neví, že od přístího roku nepotřebují dálniční známku. Byť jsou tato auta těžší než klasické, dokáží se na dálnici nadnášet.A až zjistí, že majitelům přispívá na provoz, tak ho trefí šlak.[emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Až jich bude víc, tak to zruší, stejně jako parkování v Praze. Stejně tak až se u auto nabíječek zavede spotřební daň na elektriku jako u benzínu, tak je to všechny přejde. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Přesně tak [emoji3] Na elektrické sračky je tu jedině Motos, my ostatní máme ještě rozum zdravý [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 (editace) @Barbossa já se ani nedivím že plno motorů odejde při 100 000km, když jsou dlouhé intervaly..... jinak díru v nádrži máš? tak to já mám meteor v nádrži :-D Editováno: 13. Září 2019, autor: kokta7 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Kokta 7, Je to tak jaguar 30tis olej, před tím měl Range Rover Sport tam bylo hroznych 45tis olej. Meteor pobavil, bereš ho doufám na sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.