Listopad 16, 20195 r Jj. Koukal jsem na ty vozejky. Krom toho i Skodu Vision a na VW ID. Pak nějaky PHEV a vodíky. Kdyby ti zvědavost nedala, písni. Ještě bych nějakej lupen měl.
Listopad 16, 20195 r Co jsem koukal, tak tam byla i hromada hybridů, což je dle mého super cesta. Toyotě to funguje, auta vydrží hromadu kilometrů, viz. https://www.garaz.cz/clanek/test-ojetiny-lexus-ct200h-klidne-najede-milion-kilometru-21002174Ještě pár let vývoje a bude to bomba.
Listopad 16, 20195 r Jenže jsou tak hnusné, že to lidi moc nechtějí kupovat. Mě osobně se Toyota nelíbí snad žádná.
Listopad 16, 20195 r Mě by se i líbila, ale zatím mě moc nebere to co má pod kapotou (výkonově, ne systémově) ... Ovšem pokud nebude jiná (lepší) možnost, tak bych s tím asi neměl problém.
Listopad 16, 20195 r tak tohle má slušnej motor celkem, na nějaké běžné poježdění. https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/6/17966105?goFrom=list
Listopad 16, 20195 r Jen ze ty Toyoty musi mit ksicht, ktery budou brat vsude na svete. To neni slepice co se prodava v Evrope max v Rusku..Navic kazda Toyota bude jezdit, kdyz uz Tvoje slepice davno ne. Mne se soucasne Toyoty libi. Stejne jako Mazdy a na popojizdeni v kolonach v Praze opravdu nepotrebuji 200kw jako nekteri tady.
Listopad 16, 20195 r Jenže na ty kolony potřebuješ pohodlné auto s masážní sedačkou atd. A to jsou velká auta ty musejí mít 206 kW. [emoji12]
Listopad 16, 20195 r No mně se Toyoty a Lexusy těžce nelíbí. Klasická Asie. To už i mnou nesnášený Hnůjdej je hezčí. To, že to jsou držáky, nerozporuju. Teda až na diesely ?.
Listopad 16, 20195 r Jo diesely Japonci neumi, to je pravda.Motosi jako ze masaze sedacek seberou motoru 200kw vykonu jo? To ti pak na jizdu po Praze zbyva 6kw. To staci. Ted jsem byl sluzebne v Plzni, rano v nejlepsi cas pres celou Plzen kolony, odpo kdyz jsem jel z5 to same. 99% lidi 1 clovek v kazdem aute. Kdepaaak, tohle by nebyl zivot pro me. Travit ho v kolonach. Prazaci to evidentne miluji. Ja jsem v praci 20km za 20min. Zadna kolona. Prazaci tezkej zivot maj. Ani za 50 mesicne. Naplavy co dojizdeji jsou ovsem jako kobylky. Pro prachy vsechno. [emoji1787]
Listopad 16, 20195 r Plzeň je ráno 7:30-9:30 a odpoledne 15:00-17:00 úplně narvaná... Já jezdím taky sám, jinak to nejde a nemůžeš i když stejným směrem jezdí někdo další čekat na sebe, já někdy jedu dřív, někdy déle z práce, prostě nemůžu být s někým dalším na sobě závislí. Ale pravda je, že dneska jsou všechna parkoviště na sídlištích narvaná k prasknutí a že mraky Plzeňáků do MHD prostě nevleze, na druhou stranu se ani nedivím, když jsou narvané tramvaje a trolejbusy ve špičce ukrajincema, polákama a další havětí, smrad, zloději atd atd....
Listopad 16, 20195 r Tak tak. Nastavím všechny asistenty a pak už jen odpočívám. Sice to není joko welnes v Lexusu, ale pro chudáka dobrý.[emoji23][emoji23]
Listopad 16, 20195 r Jo diesely Japonci neumi, to je pravda.Motosi jako ze masaze sedacek seberou motoru 200kw vykonu jo? To ti pak na jizdu po Praze zbyva 6kw. To staci. Ted jsem byl sluzebne v Plzni, rano v nejlepsi cas pres celou Plzen kolony, odpo kdyz jsem jel z5 to same. 99% lidi 1 clovek v kazdem aute. Kdepaaak, tohle by nebyl zivot pro me. Travit ho v kolonach. Prazaci to evidentne miluji. Ja jsem v praci 20km za 20min. Zadna kolona. Prazaci tezkej zivot maj. Ani za 50 mesicne. Naplavy co dojizdeji jsou ovsem jako kobylky. Pro prachy vsechno. [emoji1787] Jezdím denně 35 až 40 kilometrů jedním směrem. Že severu na jih a pokud není nějaká šílená situace, zvládám cestu za 45 minut. Průjezdu fakt pomohla Blanka.
Listopad 17, 20195 r Autor Jo ten tunel je super, tedy pokud do něj zrovna pitomci nezavrou pár vjezdů.
Listopad 17, 20195 r Tak já jak jezdím po celém okruhu, je to docela jednoduché a mám výhodu v tom, že nenajíždím do Blanky jinak než od Holešovic nebo od Strahovského tunelu. Tam ty vjezdy zavřené nebývají. Ona je ovšem fakt potřeba dodělat vnitřní a začít s vnějším okruhem. Potom se dopravě zase trochu uleví.Ale všeho všudy mám pocit, že doprava v Praze je lepší než třeba pěti lety.
Listopad 17, 20195 r Bechovice a jeden most mezi Prahou a Kralupami a svet by byl hned hezci... A takovy jeden most pres vltavu nekde u chuchle by taky vyresil hooodne problemu, ale to uz by clovek chtel moc...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.